Kvalitet

PFI d.o.o.

O PFI-u:

 

U savremenom industrijskom kompleksu u Zemunu, sa površinom objekata od 10000m2, PFI je postao renomirani proizvodjač najvećih brendova u regionu u kategorijama kečapa, majoneza, senfa, soseva, dresinga, sokova od povrća i voća, margarina, biljnih kremova, napitaka na bazi sojinih proteina i sličnih proizvoda.

PFI d.o.o. je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja prehrambenih proizvoda. Osnovan je 01.01.2010. i ima oko 130 zaposlenih.

Sa konceptom B2B poslovanja, u potpunosti smo posvećeni korisnicima naših usluga.

 

Sa visokoobučenim kadrovima i modernom tehnologijom, kao i izuzetnim proizvodnim mogućnostima i kapacitetima, spremni smo da izadjemo u susret svakom zahtevu korisnika. Iskustvo bogato skoro dve decenije, posvećeni tim, poštovanje standarda samo su neki od pokazatelja naših vrednosti koji nam daju snagu da stalno radimo na sopstvenom unapredjenju i težnji da budemo najbolji u delatnosti kojom se bavimo.

 

menadžment sistemima (kvalitetu) koje PFI primenjuje:

 

Trenutno je sistem za bezbednost i kvalitet hrane PFI-a sertifikovan prema zahtevima dva standarda: IFS i BRC.
Tokom poslednje decenije, PFI je bio sertifikovan prema zahtevima sledećih standarda: ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, IFS i BRC.

 

 

 

Dodatne informacije

  • Adresa:
  • Autoput Beograd - Novi Sad 100b
  • Telefoni:
  • +381113771-715
  • E-mail:
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Web site:
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Matični broj:
  • 20554274
  • PIB:
  • 106202769
  • Godina osnivanja:
  • 2010                                                       

Oni će Vas oceniti

Knjiga dr Nikole Vujanovića

Predstojeći seminari i događaji

22 jan 2018 - 26 jan 2018
PECB 31000 Lead Risk Manager
22 jan 2018 - 26 jan 2018
ISO 31000 Risk Manager
22 jan 2018 - 22 jan 2018
GHG INVENTAR KOMPANIJA I OTISAK UGLJENIKA PROIZVODA – PRORAČUN, REDUKCIJE I NEUTRALIZACIJA
22 jan 2018 - 22 jan 2018
IATF 16949:2016 INTRODUCTION&AWARENESS
22 jan 2018 - 22 jan 2018
BRC GLOBAL FOOD STANDARS - ISSUE 7

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet