Kvalitet

Koncern Bambi AD

bambilogo

O Bambi-ju:

 

Poslovne aktivnosti Koncerna BAMBI AD zasnovane su na principima Politike kvaliteta. BAMBI je, 1997. godine, postao prvi dobitnik međunarodnog sertifikata, u konditorskoj industriji tadašnje Jugoslavije, za uspostavljeni sistem upravljanja kvalitetom, prema standardu ISO 9001.

 

menadžment sistemima (kvalitetu) koje Koncern Bambi AD primenjuje:

Početkom 1998. implementaciju sistema kvaliteta potvrđuje i Savezni zavod za standardizaciju, uručenjem domaćeg sertifikata. BAMBI je, takođe, prvi uveo i novu verziju standarda ISO 9001, 2000.godine. Dobijanje sertifikata za oblast upravljanja higijenom i HACCP sistemom, 2002.godine, predstavlja izuzetan uspeh, jer je BAMBI postao prva firma u Jugoslaviji, ali i van nemačkog govornog područja, dobitnik ovog sertifikata. Sredinom oktobra 2004. godine BAMBI dobija sertifikat za sistem upravljanja zaštitom životne sredine, usaglašen sa standardom ISO 14001, kojim integriše tri najvažnija standarda u svoje poslovanje.

U jesen 2009., BAMBI je počastvovan dobijanjem HALAL sertifikata za preko 80 svojih proizvoda.

Stalna briga o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda jedan je od primarnih ciljeva naše kompanije. Decembra 2011., BAMBI dobija sertifikate za sistem upravljanja bezbednošću hrane usaglašene sa zahtevima standarda ISO 22000 i FSSC 22000. Takođe, decembra 2011., BAMBI dobija i sertifikat za implementaciju sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu prema standardu BS OHSAS 18001.

Od 2011.godine BAMBI primenjuje KAIZEN alate, nakon čega je ustanovljen i zaseban proces Kontinuirana poboljšanja. Rezultati implementacije KAIZEN alata prezentovani su na 16-toj Međunarodnoj konferenciji kvaliteta QMOD u Portorožu.    

Krajem 2012.godine BAMBI je sa Katedrom za upravljanje kvalitetom i bezbednošću hrane na Poljoprivrednom fakultetu univerziteta u Beogradu započeo projekat pod nazivom „Unapređenje QMS/FSMS sistema kod dobavljača u konditorskoj industriji“. Cilj projekta je bio da se podigne sistem dobavljača na viši nivo u odnosu na BAMBI zahteve kroz prenošenje znanja o sistemima, a samim tim smanje potencijalni rizici po kvalitet i bezbednost našeg proizvoda i smanji % neusaglašenih isporuka. Rezultati su u aprilu 2016. objavljeni u renomiranom Britanskom časopisu za hranu „British food Journal“.  

Od maja 2016.godine BAMBI, u sklopu UNIDO pilot projekta  “Implementacija sistema energetskog menažmenta u industriji po UNIDO metodologiji" radi na uvođenju standarda ISO 50001.

Kao odgovorna kompanija obavljamo stalnu proveru parametara kvaliteta u odnosu na utvrđene zahteve specifikacija, zakonskih propisa i pravilnika koji su u skladu sa propisima EU i svih zemalja u kojima poslujemo.

Negovanjem naše tradicije, umeća i znanja čuvamo visok kvalitet naših proizvoda i ostvarujemo konstantna poboljšanja što za rezultat ima stalno povećanje indeksa zadovoljstva naših kupaca i potrošača.

 

Dodatne informacije

 • Adresa:
 • Đure Đakovića bb, Požarevac
 • Telefoni:  
 • +38112 539 800
 • E-mail:
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • Web site:
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • Matični broj:
 • 07162936
 • PIB:
 • 100436827
 • Godina osnivanja:
 • 1967                                                       

Oni će Vas oceniti

****64. EOQ Kongres*** Svetski kongres kvaliteta *18-19.6.2020, Beograd*

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet