Kvalitet

Cene zakupa reklamnog prostora na www.kvalitet.org.rs

 

www.kvalitet.org.rs predstavlja informativni web site o kvalitetu, prvi i jedini te vrste u Srbiji, globalno dostupno sredstvo komunikacije i promocije, kvaliteta i svih poslovnih subjekata u toj oblasti.

 

S obzirom na to da je Portal Kvalitet specijalizovan web site sa više od 5.000 posetilaca mesečno zainteresovanih za oblast kvaliteta, koji se danas smatra referentnim mestom za informacije u vezi sa kvalitetom u Srbiji, postavljanjem svog banera na Portalu sigurno ćete biti primećeni od strane odgovarajuće ciljne grupe.

 

Na ovoj stranici možete videti na kojim mestima na Portalu Kvalitet možete postaviti svoju reklamu.

Svi baneri će nakon zakupljivanja biti vidljivi na svim stranicama Portala. Klikom na baner posetilac se preusmerava na web stranicu po Vašem izboru (na primer: web site Vašeg preduzeća).

 

Odredili smo nekoliko lokacija za postavljanje Vaših banera:

  • Baner u gornjem levom uglu – stranica koja se ljušti klikom na zavrnutu stranicu, koja pažnju privlači diskretnim pomeranjem. Postavljanjem miša u gornji levi ugao, stranica se ljušti otkrivajući Vašu reklamu dimenzije 250 x 270 px, klikom na koju se posetilac usmerava na link po Vašem izboru (Vaš web site).
  • Baner u donjem levom uglu – fiksna pozicija, koja obezbeđuje odličnu vidljivost s obzirom na to da tokom pomeranja sadržaja (skrolovanja web site-a) baner ostaje uvek na istom mestu i uvek vidljiv na toj poziciji. Dimenzija: 120 x 90 px.
  • Baneri sa leve i desne strane - pozicija 1,  rezervisana za po jedan baner sa svake strane, uz mogućnost smenjivanja banera na toj poziciji. Sa leve strane, baner pozicija 1 nalazi se ispod Osnovnog menija, što mu obezbeđuje dobru vidljivost i na manjim ekranima. Sa desne strane, baner pozicija 1 nalazi se ispod menija Novosti koji je, kao i Osnovni meni, jedan od značajnijih menija na Portalu, i najčešće pregledan od strane posetilaca. Dimenzija: 200 x 80 px.
  • Baneri sa leve i desne strane - pozicija 2, nalaze se nešto niže na stranici, omogućeno je smenjivanje banera na istoj poziciji, kao i postavljanje više banera jedan ispod drugog. Za zakup dve susedne pozicije radi postavljanja jednog banera duplih dimenzija, obezbeđen je popust. Dimenzija: 200 x 80 px.

 

Cene zakupa banera pogledajte u sledećoj tabeli:

Pozicija banera

3 meseca

1 godina

Opcija
smenjivanja
banera

Napomena

Gore levo – stranica
koja se ljušti
250 x 270 px
450 €
950 €
da
uz zakup banera na godinu dana
dobijate besplatan upis u bazu saradnika i
mogućnost objavljivanja neograničenog broja
 informacija iz poslovanja
Dole levo - fiksni
120 x 90 px
400 €
1.250 €
ne
uz zakup banera na godinu dana
dobijate besplatan upis u bazu saradnika i
mogućnost objavljivanja neograničenog broja
 informacija iz poslovanja
Pozicija 1
leva ili desna strana
200 x 80 px
300 €
750 €
da
pozicija za samo jedan baner,
uz mogućnost smenjivanja na istoj poziciji
Pozicija 2
leva ili desna strana
200 x 80 px
250 €
 
dupli 350 €
500 €
 
dupli
  800 €  

da

pozicija za neograničen broj banera uz mogućnost smenjivanja na istim pozicijama

 

 

Za banere kod kojih postoji opcija smenjivanja više banera, cena se smanjuje srazmerno broju banera poziciji: 2 banera na 1 poziciji – ½ cene, 3 banera na 1 poziciji – 1/3 cene...

 

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan fakturisanja.

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona: 063 465 230, kao i putem kontakt forme na www.kvalitet.org.rs ili aplikacije za podršku uživo.

 

****64. EOQ Kongres*** Svetski kongres kvaliteta *18-19.6.2020, Beograd*

Banneri desno 1

Baner 200x80 px

Banneri desno 2

Baner 200x80 px

Banneri levo 1

Baner 200x80 px

Prijava na Nedeljni pregled

Banneri levo 2

Baner 200x80 px

Facebook Kvalitet