Kvalitet

Digitalno putovanje s DNV GL-om - nova etapa digitalnog putovanja

Certmarks ENG 840X340Kako bi svojim klijentima osigurao jednostavniju komunikaciju s kupcima i tržištem, DNV GL je pokrenuo aplikaciju za digitalnu sertifikacione markice eCard koja omogućava korišćenje sertifikacionih markica na inovativan način.

 

Novo vreme traži drugačiji pristup i napredna rešenja.

Ovo rešenje nudi mogućnost da kompanije na svojoj veb stranici uz prikaz sertifikacionog znaka prikazuju i podatke o sertifikaciji, s ciljem jasne komunikacije s kupcima i svim zainteresovanim stranama.

Platforma je direktno povezana s globalnom bazom podataka DNV GL-a, a sve što sertifikovane kompanije trebaju da urade jeste da na svoju veb stranicu postave tzv. veb markicu koja u svakom trenutku prikazuje ažurirane informacije o sertifikatima koje kompanija poseduje, lokacijama koje su sertifikovane, sistemima, datumima do kada su sertifikati važeći i sl.

Jednostavna, pravovremena i tačna informacija preduslov je koji je važno zadovoljiti u svim tržišnim odnosima, a ovim korakom DNV GL želi svim svojim klijentima pružiti upravo tu mogućnost kada je u pitanju komunikacija vezana za njihove sertifikovane sisteme menadžmenta.

Ovo je samo jedna od etapa našeg digitalnog putovanja koje će u idućim razdobljima doneti mnoge korisne novosti za sve DNV GL klijente.

 

Više informacija možete pronaći ovde.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet