Kvalitet

Digitalno putovanje s DNV GL-om - nova etapa digitalnog putovanja

Certmarks ENG 840X340Kako bi svojim klijentima osigurao jednostavniju komunikaciju s kupcima i tržištem, DNV GL je pokrenuo aplikaciju za digitalnu sertifikacione markice eCard koja omogućava korišćenje sertifikacionih markica na inovativan način.

 

Novo vreme traži drugačiji pristup i napredna rešenja.

Ovo rešenje nudi mogućnost da kompanije na svojoj veb stranici uz prikaz sertifikacionog znaka prikazuju i podatke o sertifikaciji, s ciljem jasne komunikacije s kupcima i svim zainteresovanim stranama.

Platforma je direktno povezana s globalnom bazom podataka DNV GL-a, a sve što sertifikovane kompanije trebaju da urade jeste da na svoju veb stranicu postave tzv. veb markicu koja u svakom trenutku prikazuje ažurirane informacije o sertifikatima koje kompanija poseduje, lokacijama koje su sertifikovane, sistemima, datumima do kada su sertifikati važeći i sl.

Jednostavna, pravovremena i tačna informacija preduslov je koji je važno zadovoljiti u svim tržišnim odnosima, a ovim korakom DNV GL želi svim svojim klijentima pružiti upravo tu mogućnost kada je u pitanju komunikacija vezana za njihove sertifikovane sisteme menadžmenta.

Ovo je samo jedna od etapa našeg digitalnog putovanja koje će u idućim razdobljima doneti mnoge korisne novosti za sve DNV GL klijente.

 

Više informacija možete pronaći ovde.

 

Oni će Vas oceniti

Knjiga dr Nikole Vujanovića

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet