Kvalitet

QUAMA softver olakšava upravljanje kvalitetom

2017 quam softverPreduzeće za izradu softvera Pro-Bit iz Beograda više od 25 godina bavi se kreiranjem sistemskih rešenja koja unapređuju poslovanje kompanija i optimizuju poslovne procese, a za potrebe podrške sistemu kvaliteta uveli su programsko rešenje QUAMA koje olakšava ispunjavanje zahteva koje nameće ISO standard.

 

Kako navode iz Pro-Bita, ovaj novi softverski proizvod uključen je u asortiman ponude tokom 2016. godine i već u prvoj godini broj zainteresovanih preduzeća za uvođenje sistema je premašio 100, a isti trend nastavio se i u 2017.

QUAMA - PRO.4 QM sadrži alate upravljanja kvalitetom (QM) koji olakšavaju da se isprate zahtevi koje nameće sistem kvaliteta. Tu su 8D sistem za rešavanje reklamacija, zatim SPC kontrolne karte za merenje odstupanja u procesu, izrada procesnih kontrolnih listi, upitnici za ocene dobavljača i 5S metodologija, kao i CAPA ispis za korektivne i preventivne mere. Sadrži i FMEA alat za analizu rizika i kanban pregled naloga za praćenje procesa po projektima, navedeno je u saopštenju kompanije.

Softver omogućava povezivanje sa postojećim ERP-om, a ceo koncept organizovan je po projektima i nalozima.

Sve je podržano dokumentacionim sistemom u kome se čuvaju i ostali dokumenti sistema kvaliteta, dodaje se.

Više detalja o proizvodu možete videti na www.quama.io.

 

 

Izvor: ekapija.com

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet