Kvalitet

Hrvatska: Bureau Veritas obilježio 20. godišnjicu održavanja konferencije BV dani

2017.11. bv dani Bureau Veritas je obilježio 20. godišnjicu održavanja konferencije BV dani, koja se održala od 11.-13. 10. 2017. u Rovinju u Hotelu Eden.

 

Bureau Veritas zahvaljuje svim klijentima i partnerima koji su bili u mogućnosti sudjelovati na konferenciji, kao i svima koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati ove godine, ali su jednako tako doprinijeli ovogodišnjoj proslavi BV dana. 170 sudionika ovogodišnje konferencije je sudjelovalo na predavanjima i radionicama čija je programska okosnica bila Izazovi tranzicije i rasprava o aktualnim temama iz sustava upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša, energijom, sigurnošću hrane i informacijskom sigurnošću.

Konferencija je osim radnog dijela bila prilika i za druženje u neformalnom dijelu konferencije. Ove godine posjećeno je imanje Histria Aromatica, a nakon toga je svečana večera organizirana u agroturizmu Paladnjaki u Žminju. BV dani su od svog početka zamišljeni kao poslovni susret, ali i mjesto sklapanja trajnih poslovnih kontakata i prijateljstava.

 

 

Izvor: www.bureauveritas.hr

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet