Kvalitet

Udruženje SRMEK - član EFQM

2017.12.srmek efqmDana 19.12.2017. godine Udruženje SRMEK primljeno je u EFQM (European Foundation for Quality Management) – Evropsku fondaciju za menadžment kvalitetom.

 

 

„Naš naziv je već upisan na jedinstveni spisak zvaničnih članica na sajtu Evropske fondacije i dobili smo pravo da koristimo njihov logo. Ovo je jedna naša velika radna pobeda, i za nas i za Srbiju, i zbog toga svi treba da osećamo ponos. Uz pametan pristup, članstvo u Evropskoj fondaciji može mnogo da pomogne privredi Srbije“, kaže Jovo Lojanica, predsednik SRMEK.

Prema rečima Lojanice, potpuni uspeh u menadžmentu kvalitetom može se postići samo uz saradnju i planiranje sa državnim organima, PKS i drugim institucijama.

U planovima za 2018. godinu SRMEK u fokusu ima školovanje prvih ocenjivača, uključenja naprednijih firmi u ciklus ocenjivanja za Evropsku nagradu za poslovnu izvrsnost, smeštaj i kapacitet Udruženja SRMEK kao reprezentativnog organa Srbije, članstvo u Udruženju i određivanje nivoa sadašnjeg menadžmenta kvalitetom u privredi Srbije u odnosu na okruženje.


Više informacija možete naći na www.srmek.org.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet