Kvalitet

Hrvatska: Katalog proizvoda i usluga hrvatske kvalitete i izvornosti

2018.1.hgk katalogProšlo je gotovo dvadeset godina od inicijalne ideje koju je pokrenula Hrvatska gospodarska komora, s ciljem stvaranja vizualnog identiteta kvalitetnih i na razvojno-istraživačkom radu, invenciji, kreaciji i tradiciji proizvedenih hrvatskih proizvoda.

 

Znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” krasili su 1997. godine samo 6 hrvatskih proizvoda, no i tada i danas, proizvođačima tih proizvoda dodijeljeni znakovi predstavljaju nagradu za dugogodišnji uloženi trud, unapređivanje kvalitete prepoznatljivost na tržištu te ono najvažnije - povjerenje potrošača.

Hrvatska gospodarska komora dugi niz godina podržava domaće proizvođače putem brojnih promotivnih aktivnosti, primjerice akcijom “Kupujmo hrvatsko”, promovirajući i proizvođače i proizvode koji nose znakove “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”. Oznaka “Hrvatska kvaliteta” jamstvo je kupcu da proizvod koji kupuje zadovoljava najviše standarde kvalitete te da je riječ o proizvodima i uslugama koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude, a “Izvorno hrvatsko” da je riječ o proizvodima i uslugama koji spadaju u izvornu hrvatsku tradiciju. Isto činimo i izdavanjem ovog Kataloga, kako bismo pridonijeli podizanju svijesti o visokoj kvaliteti i izvornim kreacijama brojnih hrvatskih vrhunskih proizvoda.

Hrvatska nije samo zemlja vrhunskih sportaša i poznatih prirodnih ljepota, već i zemlja kvalitetnih proizvoda koji mogu izdržati globalnu konkurenciju. Poštujući i kupujući hrvatski proizvod te proizvodeći ga svakoga dana, učinit ćemo ga konkurentnijim i doprinijeti ukupnome prosperitetu hrvatskoga gospodarstva, odnosno boljem životu svakoga od nas.

 

Katalog možete preuzeti na stranici www.hgk.hr.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet