Kvalitet

Hrvatskoj pošti dodijeljen prvi StarAudit odobreni DC certifikat u Hrvatskoj

2018.1.sertifikat hrvatska postaEuroCloud Europe dodijelio je Hrvatskoj pošti na svečanosti održanoj 25. listopada u Bruxellesu prvi StarAudit certifikat u Hrvatskoj.

 

 

Hrvatska pošta dobitnik je StarAudit odobrenog DC certifikata za svoj podatkovni centar. Ovo je tek treći StarAudit certifikat u svijetu dodijeljen organizaciji u vlasništvu države i prvi dodijeljeni StarAudit certifikat u Hrvatskoj. Postupak revizije provela je StarAudit akreditirana organizacija – tvrtka SGS.

Poduzimajući sve mjere kako bi podatkovni centar zadovoljio visoke i kompleksne kriterije, Hrvatska pošta omogućuje rast svojih cloud-usluga te povećava povjerenje među korisnicima. Primitkom StarAudit certifikata, kao prva tvrtka u Hrvatskoj koja je ostvarila ovu vrstu certifikacije, Hrvatska pošta potvrđuje svoje obveze pružanja modernih usluga, kao i jačanje svoje konkurentnosti na tržištu. Pritom je Hrvatska pošta ispunila mjerilo 3* „DC Ready“ kao dio StarAudit kriterija koji se temelji na zahtjevima DC infrastrukture i operativi.

Razvoj cloud-rješenja u skladu je s Razvojnom strategijom Pošta2022., koja ističe važnost digitalizacije. Digitalizacija za Hrvatsku poštu nije samo okvir Strategije nego i filozofija razvoja. U fokusu Strategije Pošta2022. razvoj je temeljnog poslovanja, ulazak na nova tržišta te razvoj zaposlenika. Strateški okvir za sva tri razvojna stupa jest svijest o digitalnom dobu koje više nije budućnost, nego sadašnjost, a sve to poštujući principe društveno odgovornog poduzeća koje vodi računa o svojim zaposlenicima i korisnicima.

Hrvatska pošta kao tvrtka s dugom i istaknutom povijesti posjeduje osobitu poslovnu reputaciju pružajući moderne poštanske, financijske, filatelističke i maloprodajne usluge pri čemu joj veliko zadovoljstvo pruža povjerenje kupaca.

 

 

Izvor: svijet-kvalitete.com

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet