Kvalitet

SGS akreditovan za sertifikaciju prema ISO 37001

2018.1.sgs.logoSGS sa zadovoljstvom objavljuje da je završen postupak akreditacije od strane Accredia-e, italijanskog nacionalnog akreditacionog tela, za sprovođenje postupaka sertifikacije prema zahtevima standarda ISO 37001Sistemi menadžmenta protiv mita - zahtevi sa uputstvom za korišćenje.

 

SRPS ISO 37001, Sistemi menadžmenta protiv mita – Zahtevi sa uputstvom za korišćenje, je objavljen u oktobru mesecu 2017.godine.

U saradnji Instituta za standardizaciju Srbije i Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO)  takođe krajem oktobra 2017.godine je u hotelu „Mažestik” održana trodnevna regionalna radionica posvećena standardu ISO 37001, Sistemi menadžmenta protiv mita - Zahtevi sa uputstvom za korišćenje.

Radionici je prisustvovalo više od trideset učesnika iz regiona Centralne i Istočne Evrope i Centralne Azije, a otvorili su je v. d. pomoćnika ministra privrede Aleksandar Starčević, direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Majda Kršikapa i v. d. direktora Instituta Tatjana Bojanić.

„Glavna ideja radionice je bila da predstavnici nacionalnih tela za standarde na ovaj način steknu i obogate neophodna znanja o zahtevima ovog važnog standarda koji će im omogućiti da aktivno učestvuju u svim procesima koji se odnose na pružanje i širenje informacija zainteresovanim stranama u njihovim zemljama. Od ovog događaja značajnu korist imaju i predstavnici industrije, vlade, organizacija privatnog sektora i drugih entiteta koji učestvuju na radionici”, rekao je tada g. Starčević.

 

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet