Kvalitet

Hrvatska: HZN e-Glasilo br. 3 - 2018

hzn3i2018Hrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 3-2018 i novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

 

U ovome broju HZN e-glasila možete pročitati stalne priloge o članovima i vijesti iz HZN-a.

U rubrici Novosti iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija iz IEC-a možete pročitati informaciju o tome kako normizacija pomaže da  se  ostvari  djelotvoran, siguran i pouzdan IoT  (Internet   of   Things)  te  time ujedno stvaranje globalnog tržišta. Tu je i obavijest o izboru Jo Copsa za novog financijskog direktora IEC-a te godišnji prikaz rada IEC-a u brojkama.

U vijestima iz ISO-a može se pročitati članak o upravo objavljenom izdanju norme ISO 31000 o upravljanju rizicima, te o novom izdanju norme ISO/IEC 27000 koje je, s obzirom na brojna pitanja o sigurnosti mikroprocesora i velike inicijative u  vezi s internetskom sigurnošću kao što je Opća uredba EU-a o zaštiti podataka, stiglo u pravo vrijeme.


HZN e-glasilo izlazi jedanput mjesečno, a objavljuje se u elektroničkom obliku i dostupno je besplatno na službenim internetskim stranicama HZN-a.

HZN e-Glasilo br. 3-2018 možete preuzeti ovdje, a novi oglasnik za normativne dokumente ovdje.

 

 

Izvor: hzn.hr

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet