Kvalitet

BRC Global Standards preuzeo Allergen Control Group

2018.04.brc acg gluten free certification programBRC Global Standards je 3. aprila objavio kupovinu Allergen Control Group, vlasnika i operater GFCP sheme (Gluten Free Certification Program) jedine sheme za sertifikaciju sistema za proizvodnju hrane bez glutena koja je akreditovana prema ISO 17021.

 

Ova investicija proširuje BRC GS i njegovu vlasničku garanciju lanca snabdevanja snabdevanjem hranom LGC-a standarda poslovanja u novu vertikalnu dimenziju. Visok rast tržišta bez glutena na severu Amerike omogućiće Allergen Control Group-i da nastavi da povećava svoje postojeće prisustvo u Kanadi i SAD-u.
Mark Proktor, generalni direktor, BRC GS, rekao je: "Drago nam je da ovo partnerstvo sa ACG-om zaključeno. GFCP shema, koju isključivo podržavaju pouzdana udruženja za bezglutensku ishranu, Beyond Celiac u SAD i Canadian Celiac Asocijaciji, visoko poštuju trgovci na malo i brend vlasnici u Severnoj Americi i njegove mogućnosti su veoma komplementarne postojećoj BRC GS veličini u domenu sertifikacije i zaštite brendova. ACG služi vodećim učesnicima prehrambene industrije u SAD-u i Kanadi i u proteklih 7 godina je postao kompanija koja se bavi proizvodnjom kompletne ishrane bez glutena. Radujemo se radu sa menadžmentom ACG-a i nastavimo sa rastom globalnog poslovanja, dok razvijamo nova i inovativna rešenja koja zadovoljavaju potrebe naših kupaca. "

Više o ovoj temi možete pročitati ovde.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet