Kvalitet
Objavljeno 04 decembar, 2012

isbca_akademija_logoNova knjiga Dejana Košutića, 9 Steps to Cybersecurity: The Manager's Information Security Strategy Manual (9 koraka do Informatičke bezbednosti: Stretegijski poslovnik menadžera informatičke bezbednosti) je sveobuhvatni vodič za menadžere koji žele da saznaju više o Informatičkoj bezbednosti i da otkriju kako da kreiraju i sprovedu plan zaštite svoje organizacije ili preduzeća.

 

Šta je bezbednosni sistem i koji je najbolji za vašu organizaciju? 

Opširnije...

Objavljeno 12 septembar, 2010

prodajni_ring1

28.09.2010. godine u foajeu velike sale UK Vuk Karadžić, ul. Bulevar kralja Aleksandra 77a održaće se promocija nove knjige D.R. Gilberta "Prodajni ring", sa početkom u 19.30h. Promocija je zamišljena kao svojevrstan događaj na kojem se očekuje veliki broj naših poslovnih partnera i prijatelja, uspešnih ljudi iz sveta biznisa.

Zvanični deo programa će voditi Nataša Miljković (RTS – Emisija "Ključ" i Jutarnji program). U oficijelnom delu programa sa početkom u 20.00h gostima će se obratiti Izdavač knjige "Čarobna knjiga", Recenzent knjige, g. Dragan Trivan potpredsednik Privredne Komore Beograda, autor knjige Dragiša Ristovski i gđa. Vesna Stanojević koordinator Sigurne kuće. Promocija je humanitarnog karaktera i svi gosti će imati priliku da kupe knjige D.R. Gilberta, a sav prihod će biti doniran deci Sigurne kuće u Beogradu. Prilikom kupovine bilo koje knjige D.R. Gilberta gosti će dobiti nagradne kupone a na promociji će se izvlačiti vredne nagrade za koje su se pobrinuli naši sponzori.

Opširnije...

Oni će Vas oceniti

****64. EOQ Kongres*** Svetski kongres kvaliteta *18-19.6.2020, Beograd*

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet