Kvalitet
Objavljeno 04 decembar, 2012

isbca_akademija_logoNova knjiga Dejana Košutića, 9 Steps to Cybersecurity: The Manager's Information Security Strategy Manual (9 koraka do Informatičke bezbednosti: Stretegijski poslovnik menadžera informatičke bezbednosti) je sveobuhvatni vodič za menadžere koji žele da saznaju više o Informatičkoj bezbednosti i da otkriju kako da kreiraju i sprovedu plan zaštite svoje organizacije ili preduzeća.

 

Šta je bezbednosni sistem i koji je najbolji za vašu organizaciju? 

Opširnije...

Objavljeno 12 septembar, 2010

prodajni_ring1

28.09.2010. godine u foajeu velike sale UK Vuk Karadžić, ul. Bulevar kralja Aleksandra 77a održaće se promocija nove knjige D.R. Gilberta "Prodajni ring", sa početkom u 19.30h. Promocija je zamišljena kao svojevrstan događaj na kojem se očekuje veliki broj naših poslovnih partnera i prijatelja, uspešnih ljudi iz sveta biznisa.

Zvanični deo programa će voditi Nataša Miljković (RTS – Emisija "Ključ" i Jutarnji program). U oficijelnom delu programa sa početkom u 20.00h gostima će se obratiti Izdavač knjige "Čarobna knjiga", Recenzent knjige, g. Dragan Trivan potpredsednik Privredne Komore Beograda, autor knjige Dragiša Ristovski i gđa. Vesna Stanojević koordinator Sigurne kuće. Promocija je humanitarnog karaktera i svi gosti će imati priliku da kupe knjige D.R. Gilberta, a sav prihod će biti doniran deci Sigurne kuće u Beogradu. Prilikom kupovine bilo koje knjige D.R. Gilberta gosti će dobiti nagradne kupone a na promociji će se izvlačiti vredne nagrade za koje su se pobrinuli naši sponzori.

Opširnije...

Oni će Vas oceniti

Knjiga dr Nikole Vujanovića

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet