Kvalitet

Promocija knjige "Prodajni ring" D.R. Gilberta - 28. septembar 2010.

prodajni_ring1

28.09.2010. godine u foajeu velike sale UK Vuk Karadžić, ul. Bulevar kralja Aleksandra 77a održaće se promocija nove knjige D.R. Gilberta "Prodajni ring", sa početkom u 19.30h. Promocija je zamišljena kao svojevrstan događaj na kojem se očekuje veliki broj naših poslovnih partnera i prijatelja, uspešnih ljudi iz sveta biznisa.

Zvanični deo programa će voditi Nataša Miljković (RTS – Emisija "Ključ" i Jutarnji program). U oficijelnom delu programa sa početkom u 20.00h gostima će se obratiti Izdavač knjige "Čarobna knjiga", Recenzent knjige, g. Dragan Trivan potpredsednik Privredne Komore Beograda, autor knjige Dragiša Ristovski i gđa. Vesna Stanojević koordinator Sigurne kuće. Promocija je humanitarnog karaktera i svi gosti će imati priliku da kupe knjige D.R. Gilberta, a sav prihod će biti doniran deci Sigurne kuće u Beogradu. Prilikom kupovine bilo koje knjige D.R. Gilberta gosti će dobiti nagradne kupone a na promociji će se izvlačiti vredne nagrade za koje su se pobrinuli naši sponzori.

Nagrade su: Vikend za dvoje u Beču ili Budimpešti (Agencija Viva Travel), Vikend sa Tojotom (Toyota centar Beograd), Vikend za dvoje, pun pansion u hotelu Đerdap, noćenje sa doručkom u hotelu City Code, noćenje sa doručkom u hotelu Bah, Ukrasno drvo (Beovrt), program zdravog spavanja od kašmira (Imperial Euro Group), pet poslovnih poklon paketa Cerruti i Ungaro (Majer Prom), poslovni paket (SWA tim), dva paketa po pet knjiga (Čarobna knjiga), pet poklon paketa uvoznih vina (Tody GH), ručak za dvoje u restoranima Frida, Little bay i Campo de fiori, Pretplata na časopise Profit, Turistički svet, Urbanmobil... Očekujemo potvrdu za još nagrada...

Na promociji će biti organizovana degustacija Eugen čokolada (hand made), degustacija vina (Tody GH) i espresso kafe (Kočabana). Nakon oficijelnog dela promocije (30 min.) goste će zabavljati kako očekujemo, kubanski bend, a gosti će biti posluženi prigodnom zakuskom. Oko 22.00h počinje zvlačenje nagrada, a oko 23.00 očekuje se završetak promocije. Promocija će biti i medijski propraćena kod elektronskih i pisanih medija: RTS 1, RTS 2, B92, Avala, Fox TV, Studio B, Metropolis, PROFIT magazin, Vecernje Novosti, Blic, Danas, Press, Politika, Turistički svet, Ekapija, Lepota i zdravlje...

 

O knjizi :

Prodajni ring

Prodaja se uvek može unaprediti, u svim okolnostima i uslovima. Ona kompaniju izvlači iz krize, uspešnu čini još uspešnijom, od proizvoda pravi brend.

Vrlo često najbolji lek za krizu u poslovanju je unapređenje prodaje. Budimo sigurni da odlični proizvodi, usluge ili ideje neće naći put do potrošača ako nema ko da ih proda ili ako taj neko nije dovoljno vešt. Prodaja bi trebalo da bude najvitalniji deo jedne kompanije – njena "žila kucavica". U uslovima kada su na tržištu mnoge turbulencije na vidiku, kada i "veliki" padaju na ispitu, mudro je proveriti kakvog je potencijala i sa koliko kompetencije i profesionalizma raspolaže naš prodajni sektor ili kakve su naše lične kompetencije i performanse kao prodavca.

Upamitite da mi svakodnevno, hteli to ili ne, bilo kao kupci ili prodavci, ulazimo u "prodajni ring" . Ne očekujmo da će nam život dati mnogo šansi ukoliko mi aktivno ne dajemo svoj doprinos upornim traganjem. U prodaji kao i u životu, mi nećemo dobiti sve ono što mislimo da zaslužujemo – dobićemo samo ono za šta se sami svojim delima izborimo!

 

 

O autoru:

Dragiša Ristovski je biznis trener sa 15-godišnjim iskustvom. Oblasti njegove ekspertize su direktna prodaja, komunikacija, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je bestselera "Gube samo oni koji ne igraju" i "Arena prodaje", objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert, kao i još tri vrlo zapažene knjige, "Dobijaju svi oni koji igraju", "Lider je u vama" i najnovije "Prodajni ring".

U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše svoje slušaoce. U toku karijere imao je prilike da prođe kroz sve nivoe prodaje i više nivoa rukovođenja. Osnivač je i direktor centra za poslovnu edukaciju D.R. Gilbert centar i D.R. Gilbert consulting. Radi kao stalni konsultant iz oblasti prodaje, motivacije i liderstva za više renomiranih kompanija. Predsednik je Udruženja Profesionalnih Prodavaca – UPPS i autor programa Akademije komercijalne komunikacije.

Svoju trenersku edukaciju sticao je na brojnim seminarima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere održao je preko 600 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama bivše Jugoslavije. Njegova predavanja imalo je prilike da poseti preko 8000 učesnika iz mnogih domaćih i stranih kompanija, među kojima su: Velefarm, Peštan, Galerija podova (Tarkett group), Remax, Bosch, Wiener Stadtische, Invej holding, Banca Intesa, Delta Generali, Delta tours, Mantacore, Valvolin – Valvolub L.L.C., Protecta Group, Hahn+Kolb(Wurth), Privredna komora Beograda, Gatarić International Group, Inberg, Plattner...

Objavio je nešto više od 80 tekstova u poslovnim časopisima kao što su: E magazin, Preduzeće, Profit, Naša radnja... sa aktuelnim poslovnim temama. Na RTS2 u emisiji Tranzionik, vrlo često drži kratka predavanja na teme kao što su prodaja, liderstvo, motivacija...

Uskoro se očekuje izlazak njegove šeste knjige pod nazivom “Mapa uspeha”.

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet