Kvalitet

Nova besplatna elektronska knjiga: 9 koraka do Informatičke bezbednosti

isbca_akademija_logoNova knjiga Dejana Košutića, 9 Steps to Cybersecurity: The Manager's Information Security Strategy Manual (9 koraka do Informatičke bezbednosti: Stretegijski poslovnik menadžera informatičke bezbednosti) je sveobuhvatni vodič za menadžere koji žele da saznaju više o Informatičkoj bezbednosti i da otkriju kako da kreiraju i sprovedu plan zaštite svoje organizacije ili preduzeća.

 

Šta je bezbednosni sistem i koji je najbolji za vašu organizaciju? 

U ovoj besplatnoj elektronskoj knjizi 9 koraka do Informatičke bezbednosti Dejan Košutić će vam pokazati osnove “sajber” bezbednosti i kako da planirate njihovo sprovođenje iz perspektive top menadžmenta. Saznajte vaše opcije u “sajber” bezbednosti i kako da izaberete šta je najbolje za vašu kompaniju.

 

• Naučite kako da upravljate rizicima da bi vaša informatička bezbednost bila profitabilna investicija.

• Saznajte kako informatička bezbednost može dati vašoj kompaniji marketing prednost i okvir za ispunjavanje raznih zakona i propisa o informatičkoj bezbednosti.

• Pogledajte kako da ubedite top menadžment da odmah deluje.

• Saznaćete više o CIA trijadi - poverljivost, integritet i dostupnost (Confidentiality, Integrity, Availability) i zašto je važna za vašu kompaniju.

 

Sve što treba da znate da bi definisali plan informatičke bezbednosti i da bi pratili sprovođenje istog,  postavljanjem merljivih ciljeva. Ovo je literatura za svakoga ko treba da zna o “sajber” bezbednosti, uključujući CEO, CFO, šefa bezbednosti informacija, i drugih menadžera.


Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet