Kvalitet

Seminar: Dani poslovne edukacije Envoy Accademy - Marinorm

MARINORM j.d.o.o.Konsultantska kuća Marinorm organizuje seminar "Dani poslovne edukacije Envoy Accademy" u saradnji sa hotelom Envoy, 03. i 04. marta 2016. godine u Beogradu.

 

Seminar "Dani poslovne edukacije Envoy" kreiran je s namjerom da u luksuznom prostoru Beogradskog hotela Envoy okupi poslovnu elitu radi prenošenja aktualnih poslovnih  trendova i stvaranja novih poslovnih prilika u regiji. Dva dana seminara se temelje na teorijskom multimedijskom sadržaju, razmjeni praktičnih iskustava, grupnom interakcijom na case-study primjerima te uspostavljanjem poslovnih prilika za širenje u regiju.

 

Moduli:

1. Rizici i prilike
Rizici su dio procjene stabilnosti svake tvrtke. Kako ih kontrolirati i u njima prepoznati prilike?

2. Pregovaranje
Kompetencije utječu na povećanje motivacije zaposlenih, a zadatak vodstva je pravilno motivirati. Kako kroz ključne kompetencije postići izvrsnost? Da li uspješno pregovaramo?

3. Zadovoljstvo poslovnih partnera
Tko je važniji – kupac ili dobavljač? Kako pristupamo kupcima, pratimo njihove potrebe i ostvarujemo zadovoljstvo kupaca? Što nas čini poželjnim partnerom?

4. Kompetencije i vođstvo
Kompetencije utječu na povećanje motivacije zaposlenih, a zadatak vodstva je pravilno motivirati. Kako kroz ključne kompetencije postići izvrsnost?

 

Oslobodite vaše dragocene resurse za vaše korporativne vrednosti, a motivaciju za podizanje poslovne održivosti prepustite nama.

Namenjeno je poslovnoj eliti vlasnicima, direktorima i menadžerima.

 

Predavači: Marijana Staneković, dipl.ing.;univ.spec.QM i

Mr.sc. Nataša Cikač, dipl.oec.

 

Mjesto:Hotel Envoy, Čika Ljubina 13,Beograd

Termin: 03.-04.3.2016 s početkom u 9 sati

Uključen ručak i osvježenje u pauzama.

Cijena po osobi: 200 Eura + pdv

Za sve dodatne pojedinosti kontaktirajte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem tel. na 0038591/6884893 i 0038599/7031669.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet