Kvalitet

Dvodnevni informativno-instruktivni seminar „Izmene standarda ISO 9001:2015“ - Dr Nigel H Croft - ITC

itc najdel kroft predavanje novi sadIstraživačko Tehnološki Centar (ITC) Novi Sad organizuje 6. i 7. juna 2016. godine na Fakultetu tehničkih nauka, Novi Sad, dvodnevni informativno-instruktivni seminar „Izmene standarda ISO 9001:2015“ koji će biti ordžan od strane dr. Nigel Croft-a, predsednika ISO tehničkog komiteta TC 176 zaduženog za razvoj standarda ISO 9001.

 

Posle dugogodišnje prakse u privredi i nemerljivog doprinosa u području primene i razvoja međunarodnih standarda sa više od 15 godina aktivnog učešća u ISO organizaciji, Dr Nigel Croft je 2010. godine imenovan za predsednika komiteta ISO/TC 176 sa odgovornošću za standarde ISO 9001, ISO 9004 i druge.

Znajući da danas postoji preko milion organizacija širom sveta koje su sertifikovane prema ISO 9001, može se naslutiti koliki je uticaj ovog standarda na svetsku privredu i ekonomiju, što nas sve čini itekako zainteresovanim stranama za njegovu primenu. Najnovije, radikalne izmene standarda ISO 9001 objavljene su u septembru 2015. godine od strane ISO organizacije, a pod “dirigentskom palicom” Dr Croft-a, koji će prilikom svog dvodnevnog gostovanja u Novom Sadu davati objašnjenja o svim zahtevima standarda i instrukcije za prevazilaženje problema koji se mogu pojaviti u njegovoj primeni.

Seminar je namenjen svim konsultantima, internim i eksternim proveravačima, predstavnicima rukovodstva za kvalitet i svima onima koji su uveli ili imaju nameru da uvedu sistem menadžmenta kvalitetom u svoje organizacije.

Ne propustite priliku da o svim nedoumicama vezanim za primenu najšire primenjivanog međunarodnog standarda – ISO 9001:2015 saznate iz prve ruke od najpozvanijeg svetskogeksperta iz oblasti kvaliteta.


Program rada i ostale informacije o seminaru možete videti u dokumentu Program rada.

 

Ovde možete naći Prijavu za učešće na seminaru.

 

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet