logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Najava ISS obuka u novoj godini - Institut za standardizaciju Srbije

 

Ova obuka najavljena je još u oktobru 2022, kada je obeležen Svetski dan mentalnog zdravlja. Datum održavanja je 19. januar 2023. godine. Detaljnije informacije i prijave su na sledećem linku: ovde.

Standardi u oblasti bezbednosti informacija dobili su svoja nova izdanja, a kako implementirati izmene u ISO/IEC 27001:2022 i ISO/IEC 27002:2022 možete saznati na jednodnevnom vebinaru, koji ISS organizuje već početkom februara. Detaljnije pročitajte ovde.

Početkom februara započinje i ciklus obuka za sticanje kompetencija potrebnih za primenu standarda SRPS ISO /IEC 17025:2017. Namenjene su osoblju u akreditovanim, kao i laboratorijama koje žele da se akredituju. U pitanju su seminari i vebinari posvećeni tumačenju zahteva ovog standarda, internih provera, proračuna merne nesigurnosti kao i rizika u laboratorijama.

U ponudi je i seminar za medicinske laboratorije koji će pored tumačenja zahteva standarda za medicinske laboratorije SRPS EN ISO 15189:2014 sadržati i osvrt na izmene koje donosi nova verzija standarda ISO 15189:2022, koja je objavljena krajem prošle godine. Sve detalje možete naći na sledećem linku: ovde.

Predavači na obukama su domaći stručnjaci sa velikim iskustvom, priznatim rezultatima u struci i izuzetno dobrim poznavanjem standarda iz odgovarajuće oblasti. Među njima su i članovi komisija za standarde, koji su učestovali u donošenju srpskih standarda.

Pogledajte raspored održavanja obuka u predstojećem periodu i pronađite one koje vam mogu pomoći da ostvarite bolje poslovne rezultate u delu veb-sajta ISS-a pod nazivom Aktuelne obuke ( link: ovde ).

Za organizacije kojima je potrebnoobučavanje tima od najmanje 5 zaposlenih, ISS organizuje in house obuke, sa sadržajem i u trajanju prilagođenim njihovim potrebama.

Ukoliko vas interesuje edukacija u vezi sa standardima iz bilo koje druge oblasti, možete nas kontaktirati mejlom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili na brojeve tel: 3409-340, 3409-390 i 3409-388.