logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Agencija za konsalting i menadžment poslove  „Consult ADQM“  iz Beograda, bavi se konsalting poslovima i obukama zaposlenih u domenu različitih sistema menadžmenta, inovacija i unapređenja poslovanja.

 

 

 

Osnivač i vlasnik Consult ADQM je Snežana Pavićević, dipl.maš.ing - Vodeći proverivač za ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 i proveravač za ISO 50001 u YUQS i DAS sertifikacionom telu. Član komisije TC176/CASCO Instituta za standardizaciju Srbije. Predavač i konsultant sa više od 15 godina radnog iskustva u implementaciji i obukama različitih standarda sistema menadžmenta. Do sertifikacije dovela je više od 20 organizacija, do akreditacije više od 30, radila na raznim međunarodnim projektima. Sertifikovan konsultant za inovacije, CENTRIM (Centar za istraživanje u inovacionom menadžmentu) Univerziteta Brajton, UK, sertifikovan PECB trener, konsultant EDBR, IFC.

 

Consult ADQM je specijalozovan za konsalting usluge i impementacije zahteva:

  • sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001,
  • sistem upravlanja zaštitom životne sredine ISO 14001
  • sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001
  • sistema menadžmenta bezbednošću informacija ISO/IEC 27001,
  • akreditacija laboratorija za ispitivanje i etaloniranje ISO/IEC 17025,
  • akreditacija kontrolnih organizacija ISO/IEC 17020,
  • akreditaciju sertifikacionih tela za sertifikaciju proizvoda EN 45011 i
  • CE označavanje proizvoda.

 

Dugogodišnje i zapaženo prisustvo konsultanata Consult ADQM kako na teritoriji Srbije tako i u zemljama u okruženju (Crna Gora, Bosna i Hercegovna, Republika Makedonija) zasniva se na višegodišnjem iskustvu, kontinualnom unapređenju i proširenju usluga shodno zahtevima tržišta.

 

Agencija Snežana Pavicevic PR Consult ADQM je u statusu mirovanja. Za sve dodatne informacije obratite se Institutu za unapredjenje poslovanja d.o.o. na telefon 065/24-67-443 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 

Dodatne informacije