logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Vitinka i Vitaminka dobitnice pehara za kvalitet na Novosadskom sajmu poljoprivrede

Na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu na svečanoj ceremoniji Veče šampiona, učesnicima su zvanično uručena priznanja za kvalitet proizvoda.

 

Dvije kompanije iz BiH – Vitinka i Vitaminka, svaka u svojoj kategoriji proizvoda, osvojile su prestižno priznanje Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet proizvoda.

"Izuzetno smo ponosni što iz godine u godinu osvajamo nagrade na ovom sajmu koji je među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi. Mnogo su nam važne ove nagrade jer potvrđuju naš kvalitet i pred nas stavljaju obavezu i motivaciju da isto tako nastavimo u budućonosti uz snažna unapređenja, održavanje visokih standarda i razvoj novih proizvoda", izjavio je direktor marketinga kompanije Vitinka, Mirko Savić.

Među mnogobrojnim učesnicima, u konkurenciji iz cijelog regiona, Vitinka je, pored gore pomenutog, osvojila i zlatni pehar za kvalitet za prirodnu izvorsku vodu – Vivia. Veliku zlatnu medalju za kvalitet, i ove godine, dobilo je izuzetno popularno osvježavajuće piće – Exotic Kruška. Pored toga, velike zlatne medalje osvojili u i Vitinkini sokovi – Vita Bijelo voće i Nara.

Vitinka trenutno u svom asortimanu ima osam brendova koje je dugo i pažljivo gradila na osnovu vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i kreativne komunikacije. Stalnim unapređenjima, novitetima, širenjem proizvodnih linija, ova domaća kompanija potvrđuje status jedne od najuspješnijih privrednih subjekata u BiH koja osvaja i tržišta u regionu.

 

 

Izvor: ekapija.com