logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

FBiH se priključila kampanji za korišćenje i prosljeđivanje uputstava za rad u vanrednim okolnostima

Matična sekcija inžinjera sigurnosti Inžinjerske komore FBiH i Udruženje za unapređenje zaštite na radu, povodom veoma teške situacije uzrokovane Corona virusom, priključili su se kampanji "Pročitaj, prouči, proslijedi!.

 

Pokretači akcije su kolege iz Srbije i uz priključnje iz Makedonije, Hrvatske i BiH.

Kampanja podrazumjeva korištenje Uputstava za rad na radnom mjestu u ovim vanrednim okolnostima, za koje ne znamo koliko će trajati.

Cilj nam je da našim privrednicima i zaposlenima pomognemo da u skladu sa preporukama struke izvrše sve potrebne radnje kao bi se zaštitili na najbolji mogući način.

"Nakon što pročitate, uputstva dostavite svojim poslodavcima i njihovim zaposlenima da prouče i da dalje proslijede svima za koje mislite da im mogu pomoći. Možda Vas naša ideja inspiriše na nešto slično i Vi uradite Uputstvo, proceduru, poster…..Sve dostavljene materijale treba dostaviti poslodavcima, zaposlenima, kolegama, komšijama i nama dragim osobama u cilju podizanja svijesti za primjenu mjera prevencije u borbi protiv pošasti i neprijatelja pod nazivom covid 19", navodi se na sajtu Komore.

Uputstva možete naći ovdje.

 

 

Izvor: ekapija.com