logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

VIII Balkanska konferencija o standardizaciji

Institut za standardizaciju Crne Gore u saradnji sa opštinom Tivat će u periodu od 30. septembra do 02. oktobra 2019. godine biti domaćin VIII Balkanske konferencije o standardizaciji koju će svečano otvoriti ministarka ekonomije gospođa Dragica Sekulić, a koja će se održati u Tivtu.

 

To će biti dobra prilika da se promoviše značaj standarda i standardizacije kako za Crnu Goru tako i za cijeli region. Pored predstavnika zemlje domaćina, ova važna konferencija okupiće predstavnike nacionalnih tijela za standardizaciju iz sljedećih zemalja: Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Moldavije, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Srbije, Turske, kao i Kosova u svojstvu posmatrača. Na konferenciji će takođe učestvovati i visoki zvaničnici Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO) i Evopskih komiteta za standardizaciju (CEN/CENELEC).

Obavještavamo vas da će Institut za standardizaciju u toku trajanja konferencije biti otvoren za stranke, u vremenskom intervalu od 07h – 15h.

 

 

Izvor: isme.me