logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

19. Hrvatska konferencija o kvaliteti

Hrvatsko društvo za kvalitetu poziva vas na 19. Hrvatsku konferenciju o kvaliteti i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2019. u hotelu Punta u Vodicama.

 

Kao i na dosadašnjim našim konferencijama, cilj skupa je okupiti domaće i inozemne stručnjake iz područja povezanih s kvalitetom radi razmjena znanja i mišljenja o načinima na koji nam kvaliteta može pridonijeti razvoju modernog društva i povećati konkurentnost naših organizacija.

19. konferencija će se održati pod sloganom "Kvaliteta je početak. Izvrsnost je put. Uspješnost je cilj!" Ovim sloganom želimo naglasiti važnost cjelokupnosti životnog ciklusa kvalitete: od definiranja ciljeva i uloge kvalitete do kreiranja organizacijske izvrsnosti i uspješnosti organizacije odnosno zadovoljstva kupca. Sukladno sa sloganom, teme smo grupirali u tri područja: kvaliteta, izvrsnost i uspješnost. Više o predloženim temama možete pročitati u nastavku ovog poziva te na našoj web stranici konferencije.

 

 

Izvor: konferencija-hdkvaliteta.com