logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Poziv - Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom - Privremena obustava poziva

Ovim Pozivom sufinancira se uvođenje priznatih sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom u skladu sa zahtjevima međunarodno prihvaćenih norma ili tržišno priznatih certifikacijskih shema, koje će pridonijeti olakšanom pristupu tržištima i povećanju konkurentnosti MSP-ova.

 

Uz sve veću globalizaciju tržišta, međunarodno prihvaćene norme i/ili priznate certifikacijske sheme te s njima povezane oznake postale su ključne za međunarodnu trgovinu jer podrazumijevaju ispunjavanje standarda priznatih razina kvalitete i sigurnosti u razmjeni roba i usluga.

 

Obavijest za prijavitelje - Najava privremene obustave Poziva (30. listopada 2019.)

Uzimajući u obzir iznos odobrenih te zatraženih bespovratnih potpora zaprimljenih projektnih prijedloga koji premašuje raspoloživa bespovratna sredstva na trajno otvorenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“, referentne oznake KK.03.2.1.14, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta obavještava prijavitelje o privremenoj obustavi poziva koja će stupiti na snagu od 4. studenog 2019. godine (11:00:00 sati) a trajat će do 31. siječnja 2020. godine (11:00:00 sati).

Prijavitelji koji su predali svoje projektne prijedloge prije obustave Poziva će putem sustava eFondovi od strane Posredničkog tijela razine 2 – Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, biti obaviješteni o statusu njihovog projektnog prijedloga. Po obustavi Poziva podnošenje projektnih prijedloga kroz sustav eFondovi neće biti moguće. Prijave zaprimljene do obustave bit će upućene u daljnji postupak dodjele. U slučaju potrebe za trajnim zatvaranjem ovog Poziva iscrpljenjem raspoložive financijske omotnice, nadležno tijelo obavijestit će potencijalne prijavitelje na ovim stranicama navodeći točan datum zatvaranja.

Opširnije na www.strukturnifondovi.hr

 

 

Izvor: svijet-kvalitete.com