logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Info o kontinuitetu poslovanja - Hrvatski zavod za norme

Poštovani kupci i korisnici norma, suočeni smo s danima punim izazova zbog epidemijskog i pandemijskog širenja bolesti COVID-19 te svi moramo prilagoditi svoj život i ponašanje novonastaloj situaciji.

 

U skladu s tim molimo da slijedite preporuke stručnjaka i da pazite na sebe i druge kako bismo što prije zaustavili širenje COVID-19. Iako se može činiti kao da se svijet zaustavio, istovremeno primjećujemo da i dalje ide prema naprijed.

Sukladno uputama Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatski zavod za norme (u daljnjem tekstu: HZN) prati razvoj situacije i poduzima potrebne mjere za sprečavanje širenja zaraze. Osim toga, zbog potresa koji je zatresao grad Zagreb dana 22. ožujka 2020. godine radni procesi HZN-a privremeno će se obavljati od kuće s ciljem kontinuiranog rada. Zbog navedenog izmijenili smo način isporuke i preuzimanja normativnih dokumenata kako bismo osigurali kontinuitet i vašeg i našeg poslovanja.

U navedenim okolnostima HZN nije u mogućnosti osigurati kontinuirano i pravovremeno slanje normativnih dokumenata preporučenim poštanskim pošiljkama niti omogućiti vaše osobno preuzimanja na adresi HZN-a. Normativne dokumente (HRN, ISO, IEC) koje naručujete slati ćemo vam elektroničkim putem nakon što izvršite plaćanja po predračunu. Uz norme bit će vam dostavljeni račun i otpremnica. Potvrde o izvršenim plaćanjima prema ispostavljenim predračunima i nadalje možete slati na e-adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ovom mjerom HZN želi ukloniti moguće negativne posljedice koje trenutna epidemiološka situacija u RH može imati za sve naše zaposlenike i za vas, naše članove i korisnike.

U nadi da ćemo se što prije vratiti uobičajenom načinu rada molimo da pratite i ne podcjenjujete upute nadležnih službi o sigurnosnim mjerama.

Informacije pružamo kao i do sad uobičajenim sredstvima udaljene komunikacije, putem e-pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., te telefonski (01/6106-095).

Ova mjera ostaje na snazi do opoziva.

 

 

Izvor: hzn.hr