logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

3. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane 2020

Organizacijski odbor 3. međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane - Hrana, zdravlje i klimatske promjene donio je odluku da će se Kongres održati virtualno, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

 

U kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite zaposlenika u zdravstvenom sustavu od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se do daljnjega svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Iznimna nam je želja po treći put okupiti ugledne strane i domaće predavače te brojne sudionike, koji se u svom svakodnevnom radu bave utjecajem hrane na zdravlje ljudi te, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u VIRTUALNOM OBLIKU.

Programom predviđenim radionicama, predavanjima, okruglom stolu, satelitskim simpozijima i e-posterima moći ćete pristupiti on-line, a sve upute ćete uskoro naći na web stranicama Kongresa.

Registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti putem online obrazaca na kongresnoj stranici: www.foodsq-congress2020.com.

VAŽNI DATUMI I ROKOVI:
Održavanje Kongresa: 10. – 13. studenoga 2020.
Rok za slanje sažetaka: 10. listopada 2020.
Rok za prihvaćanje sažetaka: 20. listopada 2020.

 

Više informacija možete saznati na web stranici www.foodsq-congress2020.com.