logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Arena Centar dobio Qudal medalju

2019.03. arena centar quadal hrArena Centar je bio prvi izbor većine potrošača u Hrvatskoj za vrhunsku kvalitetu u kategoriji Shopping centra općenito u okviru neovisnog istraživanja QUDAL – QUality meDAL.

 

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, Arena Centar ima pravo nositi prestižan status „Vrhunska kvaliteta – potvrdili potrošači“ i medalju QUDAL - QUality meDAL 2019/2020 za vrhunsku kvalitetu. QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržištnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL - QUality meDAL.

Arena Centar nije samo najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli već i nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Na dva su se kata, u više od 200 trgovina, smjestili najveći maloprodajni lanaci te impresivna lista monobrand i multibrand trgovina s top brendovima. Interspar, Müller, Zara, H&M, XYZ, Liu Jo, M∙A∙C Store, DM,Tommy Hilfiger, Kiehl’s, iStyle, Douglas, Elipso, Intersport, Optika Anda, Under Armour i Athlete’s Foot samo su neke od trgovina u Arena Centru, a uskoro otvaraju Calvin Klein i Nespresso.

 

 

Izvor: svijet-kvalitete.com