logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Domprojekt - Best Buy Award 2020/2021

Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

 

U trenutnoj tržišnoj situaciji koju obilježava pandemija COVID-19, Domprojekt je proglašen tvrtkom s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Construction istraživanju tržišta.

U spomenutoj studiji većina od 1200 ispitanika na teritoriju Hrvatske citirala je Domprojekt kao broj jedan po omjeru cijene i kvalitete u sljedećoj kategoriji: "Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete".

Sudionici su bili stanovnici Republike Hrvatske, isključivo osobe iz građevinske struke (privatni građevinski investitori, arhitekti, građevinski tehničari, građevinski inženjeri, građevinski radnici, operateri građevinskih mašina, građevinski nadzornici i ostali) te DIY - uradi sam pojedinci. Istraživanje tržišta provedeno je u svibnju i lipnju 2020. Sva pitanja su bila otvorenog tipa, a metodologija je bila CAWI-DEEPMA.

Više podataka možete saznati na www.bestbuyaward.org i www.domprojekt.hr.

Izvor:DOMPROJEKT