logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Drugi poziv za naučno stručni skup - AKSS

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije - AKSS je objavila Drugi poziv za 26. nacionalni i 12. međunarodni naučno stručni skup Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost.

 

Poziv vam prenosimo u celosti:

 

"Drage koleginice i kolege,

Poštovani prijatelji i saradnici

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da nastavljamo tradiciju organizovanja naučno-stručnog skupa pod nazivom "SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST".

26. nacionalni i 12.međunarodni skup će se održati u periodu od 15. do 17. maja 2024. godine na Kopaoniku u Hotelu Putnik.

Ovaj skup predstavlja izuzetnu priliku za stručnjake, istraživače, studente i poslovne ljude da podele svoja iskustva, najnovija saznanja i inovacije u oblasti infrastrukture kvaliteta.

Svi zainteresovani, autori radova i učesnici mogu prijaviti svoje učešće pridržavajući se definisanih rokova, a više informacija o postupku prijave možete pronaći na sajtu Asocijacije.

Takođe, pozivamo sve zainteresovane organizacije da se i ove godine prijave na konkurs za nagradu OBUKOM DO KVALITETA POSLOVANJA putem linka OVDE.

Detaljnije o konkursu i nagradi možete pročitati na https://aqss.rs/obukom-do-kvaliteta-poslovanja/

Radujemo se vašem prisustvu na ovom značajnom skupu i verujemo da će doprineti daljem razvoju i unapređenju infrastrukture kvaliteta u Srbiji.

Pored ovoga, obaveštavamo sve zainteresovane da je Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije omogućila članovima Asocijacije besplatno čitanje standarda do kraja 2024.godine. Uslov je izmirena članarina za 2024.godinu. Detaljnije o članstvu i kategorijama članstva možete pročitati ovde.

Pored ovoga koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane na 25. međunarodnu konferenciju KVALITETA – JUČER, DANAS, SUTRA u organizaciji Hrvatskog društva menadžera kvaliteta u Šibeniku u periodu 20.-22.marta 2024.godine. Članovi Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije imaju popust na kotizaciju.

Srdačan pozdrav,

Prof.dr Zoran Punoševac, predsednik Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije"