logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Radionica za visokoškolske ustanove

Imajući u vidu da su današnji studenti budući korisnici standarda, a možda i budući eksperti koji učestvuju u izradi standarda, Institut za standardizaciju Srbije veliku pažnju posvećuje povezivanju sa što većim brojem fakulteta u Srbiji.

 

To je prilika da se studenti upoznaju sa delatnošću Instituta, da im se približe standardizacija i standardi, ali i da se upoznaju sa koristima od primene standarda.

Upravo u tom cilju, Institut 26. juna organizuje u svojim prostorijama u Beogradu radionicu za profesore visokoškolskih ustanova. Prijavljivanje za radionicu je već počelo, a ova radionica će biti prilika da se sa profesorima univerziteta u Srbiji razmeni mišljenje, da se identifikuju potrebe visokoškolskih ustanova, da se sagledaju mogućnosti Instituta i predlože konkretne mere. Tom prilikom će i profesori univerziteta u Srbiji, sa kojima Institut već ima uspešnu saradnju, izneti prisutnima primere dobre prakse Instituta i univerziteta.

Sve informacije o radionici i prijavljivanju možete saznati putem brojeva telefona 011/3409-340 ili 011/3409-388 ili mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 

Izvor: iss.rs