logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Dani kvaliteta u ContiTech Subotica

U nameri da približe svojim zaposlenima na koji način 800.000 različitih komponenti, koje mesečno proizvedu u proizvodnom pogonu u Subotici, utiče na bezbednu i ekološki orijentisanu vožnju, u ContiTech-u su organizovali „Dan kvaliteta”.

 

U toku celodnevnog događaja, cilj je bio da se podigne svest o važnosti kvaliteta svakog proizvedenog komada, kao i o očuvanju životne sredine i smanjenju potrošnje goriva kojem doprinose cevni sistemi proizvedeni u pogonu. Kroz praktične primere zaposlenima su predstavljeni najnoviji modeli automobila u koje su ugrađeni ContiTech-ovi delovi, standardne alate kvaliteta i način na koji se u ovoj kompaniji pristupa rešavanju reklamacija.

"Prepoznajemo važnost kvaliteta, kada je u pitanju svaki proizvedeni komad koji dostavljamo našim kupcima, i kakav uticaj na društvo imaju naša rešenja za čistiji vazduh. Ponosni smo na našu kulturu vođenu kvalitetom i to što nas naši kupci prepoznaju kao kompaniju koja drži standard kada je kvalitet u pitanju.", napisao je na svom LinkedIn profilu Predrag Panić, menadžer kvaliteta u ContiTech Subotica.

 

 

Izvor: LinkedIn