logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Milšped AML-u dodeljena nagrada Operational Excellence

Na godišnjoj konferenciji ALE CONVENTION 2019. Milšped AML je od kompanije Renault Nissan Mitsubishi dobio nagradu Operational Excellence iz oblasti Outbound Logistic.

 

Kao što se i ovim prestižnim priznanjem ističe, kompanija Milšped AML je u izuzetno kratkom roku dostigla visok nivo kvaliteta izvršenja operacija. Istovremeno je razvijeno softversko rešenje ovog projekta, što je takođe opravdalo ovo priznanje.

Pored mnoštva otežavajućih okolnosti sa kojima se svakodnevno susreću, ostvarili su vrhunski nivo ključnih performansi - isporučuju vozila u 7 država (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crnu Gora, Kosovo i Severna Makedonija), preuzimaju vozila na tri lokacije u Sloveniji, uz sve carinske formalnosti u 5 država od 7 i imaju 115 dilera kojima vrše isporuku.

Bitno je napomenuti da na godišnjem nivou Milšped AML transportuje, ocarini, skladišti i po potrebi popravi preko 25.000 vozila. ADRIA distribucija je njihov prvi direktni ugovor sa korporacijom Renault Nissan Mitsubishi u domenu gotovih proizvoda i veliki korak ka izgradnji međusobnog poverenja. Ovom nagradom je značajno poboljšan odnos dve kompanije, MIlšpedu je ukazano ogromno poverenje i u kompaniji veruju da će sve to rezultirati što bržem proširenju saradnje i dugoročnom strateškom partnerstvu.

 

 

Izvor: milsped.com