logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Tumačenje odredaba standarda bez naknade

Nakon omogućavanja slobodnog pristupa ili čitanja gotovo 20 standarda iz oblasti zaštitne opreme, medicinskih sredstava i bezbednosti i otpornosti, kao i besplatnog vebinara na temu menadžmenta kontinuitetom poslovanja,

 

Institut za standardizaciju Srbije je za sve svoje korisnike obezbedio još jednu besplatnu uslugu tokom vanrednog stanja.

Naime, kako bi u aktuelnoj krizi usled pandemije korona virusa olakšao situaciju korisnicima koji imaju nedoumice u vezi sa primenom određenih odredaba srpskih standarda, Institut je doneo odluku da svoju uslugu tumačenja srpskih standarda i srodnih dokumenata omogući bez naknade do okončanja vanrednog stanja.

Napominjemo, ova odluka Instituta odnosi se na uslugu stručnog tumačenja pojedinih odredaba srpskih standarda i srodnih dokumenata, a ne za pružanje stručne pomoći u primeni tih dokumenata u celini.

Podsećamo da je za vreme vanrednog stanja, a u cilju sprečavanja širenja COVID-19, obustavljen rad sa strankama u prostorijama Instituta. Stoga svi zainteresovani korisnici zahtev za stručno tumačenje standarda mogu da pošalju na kontakte navedeneu nastavku:

  • Infocentar: 011 3409 310, 063 640 194 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)
  • poslovi standardizacije: 011 3409 303, 069 640 196 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Sve druge informacije u vezi sa standardima i drugim uslugama Instituta možete dobiti putem telefona navedenih nasledećoj adresi: https://www.iss.rs/rs/news/news_519.html.

 

 

Izvor: iss.rs