logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Sertifikaciona telo DQS doo Srbija proslavilo 5 godina rada

Sertifikaciona telo DQS doo Srbija je 2. septembra proslavila pet godina rada, a uskoro će proslaviti i 15 godina prisustva na tržištu Srbije.


Imajući podršku DQSHolding, DQSGmbH, DQSCFS, DQSMed i DQSHellas, DQS Srbija svojim klijentima pruža inovativne i atraktivne sertifikacije koje im obezbeđuju konkurentsku prednost i prepoznatljivost na tržištu.

Danas DQS doo Srbija ima lokalne ocenjivače za IFSFood, BRCGS, FSSC22000, GLOBALGAP, CEPA, ISO13485, GDP, GCMARK, što im omogućava da budu pristupačni za svoje klijente u svakom pogledu. Istovremeno, ocenjuju klijente u Evropi, Aziji i Africi, ostavljajući pozitivan utisak o DQS-u i o Srbiji.

"Danas želim da se zahvalim sadašnjim i bivšim DQS klijentima, kolegama iz DQSHolding, DQSGmbH, DQSCFS, DQSMed i drugih DQS kompanija širom sveta, partnerima i prijateljima iz DQSHellas a ponajviše mom timu, ocenjivačima DQS u Srbiji, bez kojih naši zajednički ciljevi nikada ne bi bili ostvareni", objavila je tim povodom na svom LinkedIn profilu Dragana Radenković, direktorka DQS doo Srbija.

 

 Izvor: LinkedIn