logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Rad Skupštine ISS-a u 2020. godini

Druga redovna sednica Skupštine Instituta za standardizaciju Srbije u 2020. godini održana je dopisnim putem u periodu od 27. oktobra do 26. novembra 2020. godine.

 

Na sednici Skupštine su razmatrani i usvojeni: Plan donošenja srpskih standarda i srodnih dokumenata za 2021. godinu, Izveštaj o realizaciji Plana donošenja srpskih standarda i srodnih dokumenata za 2019. godinu i Finansijski izveštaj Instituta za standardizaciju Srbije za 2019. godinu. Konačnu verziju Plana možete naći na linku: https://iss.rs/sr_Cyrl/work-plan_p834.html.

Takođe, članovi Skupštine su ovom prilikom informisani i o Izveštaju o radu Upravnog odbora Instituta u 2019. godini, Izveštaju o realizaciji Programa rada za 2019. godinu, Programu rada Instituta za standardizaciju za 2021. godinu, kao i o Izveštaju o izvršenom nadzoru nad zakonitošću rada organa i finansijskom poslovanju Instituta za standardizaciju Srbije u 2019. godini, koji je sačinio Nadzorni odbor Instituta.

Zbog pridržavanja mera prevencije širenja virusa COVID-19, održavanje obe redovne sednice Skupštine ISS-a u 2020. godini održane su putem prepiske (dopisne).

Naredne srede, 16. decembra, biće održan onlajn sastanak članova Skupštine Instituta, na kojem će predstavnici članova Instituta biti informisani o rezultatima glasanja, kao i o radu Instituta u periodu između dve sednice. Takođe, to će biti prilika za diskusiju o svim ostalim temama u vezi sa Institutom.

 

Izvor: iss.rs