logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Oglas za volontere u ISS-u

Institut za standardizaciju Srbije upravo je raspisao oglas za prijem 5 volontera na određeno vreme od tri meseca.

Imajući u vidu značaj sticanja profesionalnog iskustva i stručnog osposobljavanja, ali i potrebu za regrutovanjem novih kadrova, Institut je prijem volontera predvideo u Planu volontiranja za 2021. godinu.

Predviđen je prijem po jednog volontera u svakom od sektora Instituta, kao i jednog volontera za rad u Sertifikacionom telu Instituta. Svi detalji vezani za opis posla, kao i uslove za prijem precizirani su u tekstu oglasa, koji se nalazi na sledećem linku: https://www.lakodoposla.com/images/employer/4134/2.2_OGLAS_VOLONTIRANJE_2021_.pdf. Ovo predstavlja priliku za uključivanje mladih stručnjaka u nacionalnu standardizaciju kroz prve korake u razvoju karijere što će, uvereni smo, biti od velike koristi za obe strane.

Institut će, u skladu sa Zakonom o volontiranju, volonterima obezbediti materijalna sredstva za nadoknadu putnih troškova, kao i tzv. džeparac, u visini do 30% minimalne mesečne zarade za puno radno vreme u Republici Srbiji.

Svi zainteresovani kandidati treba da se prijave u roku od 15 dana, tako što će, uz prijavu sa osnovnim podacima, dostaviti kratku biografiju i fotokopije odgovarajućih dokumenata poštanskim ili elektronskim putem.

 

Izvor: iss.rs