logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Objavljen novi broj Biltena ISS-a

Posle uspešnog prvog broja, Institut za standardizaciju Srbije upravo je objavio drugi broj časopisa „Standardizacija“, koji možete pročitati na ovom linku.

Glavne teme novog broja su podrška standarda u elektronskom fakturisanju i u smanjivanju negativnog uticaja pandemije na bezbednost i zdravlje zaposlenih, kao i na poslovanje turističkog sektora.

U ovom biltenu nalaze se i iskustva vrhunskih domaćih stručnjaka sa standardima: predstavili smo tri najeminentije naučnoistraživačke ustanove, dugogodišnje članove ISS-a, kao i stručnjaka za energetiku koji aktivno učestvuje u donošenju međunarodnih standarda iz ove oblasti.

Pored toga, bilten nudi i zanimljivosti iz evropske standardizacije, kao i iz ostalih segmenata infrastukture kvaliteta: akreditacije i metrologije.

Svi objavljeni bilteni nalaze se na stranici pod nazivom „Promotivne publikacije“. Ukoliko ste propustili prvi broj biltena, moći ćete da ga pronađete tako što na glavnoj strani veb-sajta, u okviru odeljka „Standardizacija“, otvorite pododeljak „Publikacije“, pod kojim se nalazi stranica „Promotivne publikacije“.

 

Izvor: iss.rs