logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Drugi poziv za naučno stručni skup - AKSS

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije - AKSS je objavila Drugi poziv za 24. nacionalni i 10. međunarodni naučno stručni skup Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost.

 

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije održala je 9. marta u svom sedištu redovnu godišnju skupštinu udruženja. Ovom prilikom doneta je odluka o prijemu novih članova u Upravni odbor i potvrđen je mandat predsednika Asocijacije, odnosno doneta je odluka o reizboru prof.dr Zorana Punoševca na mesto predsednika Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije. Na Skupštini je jednoglasno usvojen predlog izmena Statuta Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije, a takođe usvojen je izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2021.godinu, kao i plan rada i finansijski plan za 2022.godinu.

Kao centralna stavka plana rada za 2022. godinu je organizacija naučno stručnog skupa SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST, koji će biti održan u periodu 16-18.05.2022.godine na Kopaoniku u hotelu Kraljevi Čardaci. Analizirajući trenutno stanje, možemo reći da se aktivnosti na organizaciji skupa realizuju predviđenom dinamikom, odnosno, do sada je pristigao zadovoljavajući broj radova eminentnih stručnjaka iz oblasti kvaliteta i standardizacije i očekuje se još u narednom periodu. Takođe, pohvalno je to što vlada veliko interesovanje za učešće na skupu imajući u vidu trenutni broj prijavljenih učesnika.

Rok za dostavu abstrakta je produžen do 18.03.2022.godine (petak), a svi zainteresovani mogu prijaviti svoje učešće ovde.

Poziv za skup i sve ostale informacije možete dobiti ovde.

 

Izvor: AKSS