logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Anketa o koristima od primene standarda u Srbiji

Koliko se standardi primenjuju u Republici Srbiji i kako korisnici procenjuju rezultate dobijene primenom zahteva standarda u svakodnevnom poslovanju? Na ova i mnoga druga važna pitanja odgovor možemo dobiti isključivo direktno od korisnika standarda.

 

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Sektorom za kvalitet i bezbednost proizvoda Ministarstva privrede, Institut za standardizaciju Srbije upravo sprovodi istraživanje o uticaju primene standarda na poslovanje domaćih kompanija i organizacija. Ovo istraživanje domaćeg tržišta realizuje se u okviru Češkog programa za razvoj saradnje pod nazivom „Podrška unapređenju i razvoju sektora infrastrukture kvaliteta Srbije”.

Pozivamo sve zainteresovane da učestvuju popunjavanjem anonimne ankete (link) i time pomognu u stvaranju stvarne slike o značaju i razumevanju standarda u našoj zemlji. U anketi ne postoje „tačniˮ ili „pogrešniˮ odgovori. Vaši odgovori biće korišćeni isključivo u statističke svrhe, a naknadno će biti kontaktirati samo oni učesnici koji na kraju ankete izjave da to žele.

Rezultati istraživanja i njihova analiza biće objavljeni u posebnoj publikaciji Instituta, koja će biti javno dostupna.

Vaše mišljenje nam je važno i zato će nam značiti ako odvojite malo vremena i odgovorite na naša pitanja. Zahvaljujemo svim učesnicima na doprinosu uspešnoj realizaciji ovog istraživanja.

 

 

Izvor: iss.rs