logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Međunarodni naučno-poslovni kongres kvaliteta - SRMEK

SRMEK organizuje Međunarodni naučno-poslovni kongres kvaliteta "Efektivno obrazovanje i upravljanje kvalitetom: Ključni faktor uspeha" 29-30. jun, 2021. onlajn. 

 

Sledeći ciljeve održivog razvoja UN 2030 i misije Evropske organizacije za kvalitet (EOQ), Evropske fondacije za menadžment kvalitetom (EFQM) i drugih ulažemo velike napore da teoriju i praksu modernog upravljanja kvalitetom prenesemo u Srbiju i druge zemlje sa manje razvijenim privredama.

Manje razvijene ekonomije su, između ostalog, i posledica neprimenjene stvarne prakse upravljanja sistemima kvaliteta.

Ključni faktori razumevanja i uspešne primene upravljanja kvalitetom su edukacija u osnovnom, srednjem i univerzitetskom obrazovanju, kao i seminarske obuke specijalista iz privrede.

Na osnovu iskustva o stepenu uključenosti standarda kvaliteta u edukativne sisteme raznih država – imaćemo zaključke gde se i kojim metodama rada postižu najbolji rezultati.

Međunarodnom kongresu kvaliteta 2021 dodali smo i naučnu dimenziju kako bi događaj imao višu vrednost i kako bi privukli autoritete iz akademske zajednice iz oblasti menadžmenta kvalitetom iz celog sveta. Osim uobičajenih tema, pažnja će biti usmerena i na poslovnu izvrsnost, inovativnost, životnu sredinu, bezbednost, kružnu ekonomiju itd.

 

Sve učesnike na otvaranju će pozdraviti gospodin Torolf Paulshus, President EOQ, nakon koga će svoje radove izlagati eminentni stručnjaci na čelu sa gospodinom Dr. Noriaki Kano.
Tokom dva dana biće predstavljeno blizu pedeset radova iz različitih tematskih oblasti. Pregled učesnika možete videti u Programu kongresa.

 

Sve ostale informacije (o programu, predavačima, registraciji...) pogledajte na: https://iqcongress2021.srmek.org/sr