logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

HZN e-Glasilo br. 7 - 2019

Hrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 7-2019 i novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

Opširnije...

HZN e-Glasilo br. 6 - 2019

Hrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 6-2019 i novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

Opširnije...

Dvanaesti stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj

U organizaciji Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede, u četvrtak, 4. srpnja, u vijećnici Hrvatske gospodarske komore održat će se 12. stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj – Sinergija znanosti, tehnologije, tržišnih tendencija, kontrole i sigurnosti hrane.

Opširnije...

Akreditacija: Dodavanje vrijednosti opskrbnim lancima

Povodom obilježavanja Svjetskoga dana akreditacije pozivamo Vas na radni skup Akreditacija: Dodavanje vrijednosti opskrbnim lancima koji će održati 7. lipnja 2019. godine od 9.00 do 13.00 sati u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Kino dvorana (istočni ulaz).

Opširnije...

Obavijest umjernim laboratorijima

Obavještavamo akreditirane umjerne laboratorije da je izdano 3. izdanje upute za procjenu mjerne nesigurnosti umjeravanja mjerila obujma gravimetrijskom metodom, EURAMET No. 19, Version 3.0 (09/2018), Guidelines on the Determination of Uncertainty in Gravimetric Volume Calibration.

Opširnije...

19. Hrvatska konferencija o kvaliteti

Hrvatsko društvo za kvalitetu poziva vas na 19. Hrvatsku konferenciju o kvaliteti i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2019. u hotelu Punta u Vodicama.

Opširnije...

HZN e-Glasilo br. 4 - 2019

Hrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 4-2019 i novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

Opširnije...

Paška so dobila zaštićenu oznaku porekla

Zaštićenu oznaku porekla na evropskom nivou dobili proizvodi "paška sol" i španska vina "cebreros". Evropska  Komisija odobrila je još dve nove zaštićene oznake porekla za hrvatsku "pašku sol"  i španska vina  "cebreros".

Opširnije...

HZN e-Glasilo br. 3 - 2019

Hrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 3-2019 i novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

Opširnije...

HAA domaćin 35.sastanka EA CPC

28 članova EA CPC Odbora i zainteresiranih strana u Zagrebu su 2 dana raspravljali o komunikacijskoj strategiji EA, komunikaciji s nadležnim tijelima i sa zainteresiranim stranama, razmjenjivali su iskustva vezana uz promotivne i operativne aktivnosti svojih nacionalnih akreditacijskih tijela.

Opširnije...

A1 (ex VIP) sertifikovan po 3 standarda

Sa zadovoljstvom vam možemo reći da je A1 Hrvatska d.o.o. uvela tri nova sustava upravljanja po međunarodnim normama, i to ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 (ex. OHSAS 18001) te uspješno prošla postupak certifikacije.

Opširnije...

HZN e-Glasilo br. 2 - 2019

2019.03. novo hzn glasiloHrvatski zavod za norme objavio je HZN e-Glasilo br. 2-2019novi oglasnik za normativne dokumente u kojima donosi nove informacije iz svijeta normizacije.

Opširnije...

Arena Centar dobio Qudal medalju

2019.03. arena centar quadal hrArena Centar je bio prvi izbor većine potrošača u Hrvatskoj za vrhunsku kvalitetu u kategoriji Shopping centra općenito u okviru neovisnog istraživanja QUDAL – QUality meDAL.

Opširnije...