logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Besplatan vebinar: FSSC 24000 šema za sisteme menadžmenta društvenom održivošću

Treći vebinar FSSC Insights za 2023. održaće se 12. septembra i predstavlja detaljan pogled na najnoviji dodatak sertifikaciji – FSSC 24000 šemu za sisteme menadžmenta društvenom održivošću.


 

Domaćin ovog vebinara je direktor marketinga i komunikacija FSSC Atie van Olst. Tri FSSC stručnjaka će se pridružiti Atiju radi pokrivanja društvene održivosti u industriji robe široke potrošnje; Elsabe Mate (tehnički direktor FSSC), Ante Batinić (FSSC tehnički menadžer za društvenu održivost) i na kraju, ali ne i najmanje važno, Francisko Esteve (strateški savetnik FSSC 24000).

Ovaj besplatni vebinar će svima dati priliku da nauče kako organizacije mogu da:

  • Identifikujte i pozabavite se svim negativnim društvenim uticajima pristupom sistema menadžmenta kako biste uspostavili kulturu integriteta i stalnog poboljšanja u i van njihove organizacije (lanac snabdevanja).
  • Uskladite svoje prioritete sa dužnom pažnjom o ljudskim pravima (HRDD) i SDG-ovima kako biste poboljšali njihov angažman sa zaposlenima, kupcima, investitorima i drugim zainteresovanim stranama.
  • Koristite sertifikaciju FSSC 24000 šeme da biste osigurali stabilan i kontinuiran učinak suočeni sa sve većim zakonima u industriji robe široke potrošnje koji se odnose na HRDD.

Više informacija i registraciju možete naći OVDE

Vebinar će biti od posebnog interesa i vrednosti za:

  • Menadžere lanca snabdevanja koji se odnose na nabavku (uključujući odgovorne izvore, održivi izvori, itd.)
  • Menadžere ljudskih resursa, posebno oni koji se bave odnosima sa zaposlenima
  • Menadžere za usklađenost i članove tima za usklađenost
  • Pravne menadžere i osoblje koje blisko sarađuje sa društvenim odnosima ili zakonom o radu

Ako ste guru za bezbednost hrane, ali poznajete nekoga u vašoj organizaciji ko odgovara ovim kategorijama, molimo vas da ih označite kako bi imali priliku da se pridruže ovom informativnom i besplatnom događaju.

Snimak vebinara će automatski biti poslat e-poštom svim registrovanim učesnicima za gledanje „na zahtev“.