logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Portal Kvalitet (www.kvalitet.org.rs) predstavlja referentni informativni veb sajt koji od 2010. godine prati i predstavlja najnovije informacije iz oblasti menadžment sistema (kako upravljanja kvalitetom, životnom sredinom, tako i ostalim standardima) i trudi se da svojim sadržajem pruži neophodnu informisanost, edukaciju i razmenu znanja iz ove oblasti na teritoriji bivše Jugoslavije: u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji.

 

Naša misija je da doprinesemo zajednici proširivanjem svesti i pružanjem neophodonog edukativnog materijala o značaju menadžment sistema u modernom poslovnom svetu.

Naša vizija je da održivošću, koja nas prati više od decenije poslovanja a ispoljava se kroz neprekidno proširivanje relevantnog sadržaja, prihvatanje novih tehnologija, promovisanje i realizaciju novih ideja/inovativnih rešenja i uključivanje svih zainteresovanih za proširivanje ili razmenu znanja, zadržimo vodeću poziciju kao prvo mesto kome se obraćaju svi koje interesuju menadžment sistemi.

 

Rastući broj poseta naših stranica govori da smo na dobrom putu. Kvalitet našeg rada svakodnevno prepoznaju i vodeći stručnjaci iz sveta kvaliteta koji nam pružaju podršku kroz stručne savete i odgovore na pitanja naših posetilaca.

 

 

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno!

 

S poštovanjem,

Vaš Portal Kvalitet