logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

TQ Net Consulting

TQ Net Consulting je konsultantska kuća koja se bavi optimizacijom i reinžinjeringom poslovnih procesa, razvojem ljudskih potencijala i primenom savremenih metoda u upravljanju proizvodno - poslovnim sistemima.

Opširnije...

TEKON tehnokonsalting

Tekon – tehnokonsalting d.o.o. Beograd je prva privatna konsultantska firma osnovnana u SFRJ 1990. godine za pružanje konsultanskih i inženjering usluga iz sledećih oblasti:

Opširnije...

Institut za standarde i tehnologije - IST

Institut za standarde i tehnologije doo Beograd (više o IST na www.instate.biz) je kompanija sa sedištem u Beogradu, sa konsultantima koji imaju više od 10 godina iskustva i koja pruža široki spektar konsultantskih usluga od kojih su najzastupljenije usluge implementacije ISO standarda, sprovođenja svih vrsta audita, uspostavljanje GDPR/ZZPL usklađenosti i izvođenje PECB akreditovanih obuka za ISO i druge najbolje svetske prakse.

Opširnije...

Protect chem

Protect chem d.o.o. je osnovan kao porodično preduzeće 2014 godine. Protect chem d.o.o. vrši konsalting u vezi sa upravljanjem hemikalijama, i unapređenjem upravljanja organizacijama.

Opširnije...

PDCA Konsalting Novi Sad

PDCA Konsalting doo Novi Sad je konsultantska kuća, koja pruža usluge konsaltinga iz oblasti implementacije Sistema menadžmenta, međunarodnih standarda i drugih naprednih tehnika i alata, kojima se unapređuje efektivnost i efikasnost organizacija i time uvećava njihova konkurentnost i inovativnost.

Opširnije...

Lean Consulting

Lean Consulting je mrežna organizacija koja okuplja priznate stručnjake iz različitih oblasti poslovanja angažovanih na projektnoj osnovi. Agencija pruža usluge u oblasti primene zahteva ISO i EN standarda, Kaizen i LEAN-a, izrade investicionih studija, unapređenja poslovnih procesa i organizacionog restrukturiranja.

 

Opširnije...

AN Lab Co (ANL)

AN Lab Co d.o.o. (ANL) je preduzeće sa sedištem u Beogradu, nudi usluge konsultacija organizacijama iz različitih oblasti rada bez obzira na veličinu organizacija.

Opširnije...

OPIK

OPIK se bavi pružanjem konsultantskih usluga, obrazovanjem i projektovanjem u oblasti upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda u prehrambenoj i procesnoj industriji.

Opširnije...

Q-System

Agencija za konsalting "Q-System" sa sedištem u Kragujevcu je osnovana 2005 sa misijom da svojim delovanjem poboljša efektivnost i efikasnost poslovanja organizacija u regionu (prostor bivše Jugoslavije) - u svim sferama privrede, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja.

Opširnije...

RUSH! Consulting

RUSH! Consulting je 2007. godine nastao kao posledica potrebe da se formalizuje posao u domenu informacionih tehnologija koje se bave "gamingom". Kao eksperti u navedenoj oblasti nudili su dve vrste usluga: organizaciju događaja i konsalting.

Opširnije...

Quality AS

Quality AS., Agencija  za konsultanske usluge iz oblasti kvaliteta, osnovana je kao porodična firma sa ciljem širenja trenda implementacije ISO standarda na području Šapca i okolinih regiona.

Opširnije...

Evrosimovski Consulting

EVROSIMOVSKI Consulting je konsultantska kompanija sa renomiranim portfoliom konsultantskih usluga i prepoznatljivom bazom klijenata, uključujući preduzeća, državne institucije, organe državne uprave i NVO (NGO). Delatnost EVROSIMOVSKI Consulting je pružanje konsultantskih usluga u oblasti poslovnog menadžmenta u delu primene međunarodnih standarda i finansijski konsalting.

Opširnije...

OQuality

OQuality osnovan je 2009. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema:

Opširnije...

3ZEN

3ZEN d.o.o. je vodeća konsultantska kuća u Sloveniji, koja nudi usluge na području sistematskog poboljšavanja (Lean 6-Sigma) i inoviranja (TRIZ).

Opširnije...

Q-Expert Consulting

Privredno društvo Q-EXPERT CONSULTING d.o.o. je osnovano sa namerom i opredelјenjem da bude vodeća konsultantska organizacija u regionu u oblasti projektovanja, uspostavlјanja i primene sistema menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda:

Opširnije...

Trkulja Consulting

Trkulja Consulting doo osnovan je 2010. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti uspostavljanja/implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema.

Opširnije...