logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

OQuality

OQuality osnovan je 2009. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema:

Opširnije...

3ZEN

3ZEN d.o.o. je vodeća konsultantska kuća u Sloveniji, koja nudi usluge na području sistematskog poboljšavanja (Lean 6-Sigma) i inoviranja (TRIZ).

Opširnije...

Q-Expert Consulting

Q-EXPERT CONSULTING d.o.o. je vodeća konsultantska organizacija u regionu u oblasti projektovanja, uspostavljanja i primene sistema menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, HACCP, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 17025, ISO 15189, ISOiIEC 17020, ISO/TS 16949, ISO 13485, CE znak, itd.

Opširnije...

Training & Development Consulting

Training & Development Consulting (TDC) je osnovan 2009. godine kao agencija za konsalting i obuke u oblasti sistema menadžmenta, sa ciljem rešavanja praktičnih problema sa kojima se organizacije svakodnevno susreću i podizanja nivoa kvaliteta poslovnih sistema.

Opširnije...

OPIK

OPIK se bavi pružanjem konsultantskih usluga, obrazovanjem i projektovanjem u oblasti upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda u prehrambenoj i procesnoj industriji.

Opširnije...

Trkulja Consulting

Trkulja Consulting doo osnovan je 2010. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti uspostavljanja/implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema.

Opširnije...

TQ Net Consulting

TQ Net Consulting je konsultantska kuća koja se bavi optimizacijom i reinžinjeringom poslovnih procesa, razvojem ljudskih potencijala i primenom savremenih metoda u upravljanju proizvodno - poslovnim sistemima.

Opširnije...

Evrosimovski Consulting

EVROSIMOVSKI Consulting je konsultantska kompanija sa renomiranim portfoliom konsultantskih usluga i prepoznatljivom bazom klijenata, uključujući preduzeća, državne institucije, organe državne uprave i NVO (NGO). Delatnost EVROSIMOVSKI Consulting je pružanje konsultantskih usluga u oblasti poslovnog menadžmenta u delu primene međunarodnih standarda i finansijski konsalting.

Opširnije...

TEKON tehnokonsalting

Tekon – tehnokonsalting d.o.o. Beograd je prva privatna konsultantska firma osnovnana u SFRJ 1990. godine za pružanje konsultanskih i inženjering usluga iz sledećih oblasti:

Opširnije...

AN Lab Co (ANL)

AN Lab Co d.o.o. (ANL) je preduzeće sa sedištem u Beogradu, nudi usluge konsultacija organizacijama iz različitih oblasti rada bez obzira na veličinu organizacija.

Opširnije...

RUSH! Consulting

RUSH! Consulting je 2007. godine nastao kao posledica potrebe da se formalizuje posao u domenu informacionih tehnologija koje se bave "gamingom". Kao eksperti u navedenoj oblasti nudili su dve vrste usluga: organizaciju događaja i konsalting.

Opširnije...

Lean Consulting

Lean Consulting je mrežna organizacija koja okuplja priznate stručnjake iz različitih oblasti poslovanja angažovanih na projektnoj osnovi. Agencija pruža usluge u oblasti primene zahteva ISO i EN standarda, Kaizen i LEAN-a, izrade investicionih studija, unapređenja poslovnih procesa i organizacionog restrukturiranja.

 

Opširnije...

Protect chem

Protect chem d.o.o. je osnovan kao porodično preduzeće 2014 godine. Protect chem d.o.o. vrši konsalting u vezi sa upravljanjem hemikalijama, i unapređenjem upravljanja organizacijama.

Opširnije...

Consult ADQM

Agencija za konsalting i menadžment poslove  „Consult ADQM“  iz Beograda, bavi se konsalting poslovima i obukama zaposlenih u domenu različitih sistema menadžmenta, inovacija i unapređenja poslovanja.

Opširnije...

Q-System

Agencija za konsalting "Q-System" sa sedištem u Kragujevcu je osnovana 2005 sa misijom da svojim delovanjem poboljša efektivnost i efikasnost poslovanja organizacija u regionu (prostor bivše Jugoslavije) - u svim sferama privrede, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja.

Opširnije...

PDCA Konsalting Novi Sad

PDCA Konsalting doo Novi Sad je konsultantska kuća, koja pruža usluge konsaltinga iz oblasti implementacije Sistema menadžmenta, međunarodnih standarda i drugih naprednih tehnika i alata, kojima se unapređuje efektivnost i efikasnost organizacija i time uvećava njihova konkurentnost i inovativnost.

Opširnije...

Institut za standarde i tehnologije - IST

Institut za standarde i tehnologije doo Beograd (više o IST na www.instate.biz) je kompanija sa sedištem u Beogradu, sa konsultantima koji imaju više od 10 godina iskustva i koja pruža široki spektar konsultantskih usluga od kojih su najzastupljenije usluge implementacije ISO standarda, sprovođenja svih vrsta audita, uspostavljanje GDPR/ZZPL usklađenosti i izvođenje PECB akreditovanih obuka za ISO i druge najbolje svetske prakse.

Opširnije...

Quality AS

Quality AS., Agencija  za konsultanske usluge iz oblasti kvaliteta, osnovana je kao porodična firma sa ciljem širenja trenda implementacije ISO standarda na području Šapca i okolinih regiona.

Opširnije...