logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Bezbednost hrane. Analiza opasnosti i utvrđivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) - Webinar - StandCert

Bezbednost hrane. Analiza opasnosti i utvrđivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) - Webinar


 

Datum: 25.09.2023.

Cilj obuke: Analiza opasnosti i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) čine srž svih sistema bezbednosti hrane, počevši od HACCP-a, preko ISO 22000, do privatnih šema kao što su FSSC 22000, IFS i drugi. Postoje različite metodologije za sprovođenje ovih aktivnosti. Jedna od njih je i korišćenje "STABLA ODLUČIVANJA", koje je revidirano i osavremenjeno i ponovo je sastavni deo Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.

Obuka je značajna za sve stručnjake koji se bave ili nameravaju da se bave bezbednošću hrane. Pored obaveznog teorijskog dela, veliki akcenat stavlja na praktičan rad i primenu metodologije za analizu opasnosti i određivanje CCP tačaka. Na taj način stiče se dobra osnova za razumevanje i primenu HACCP principa. Obuka je u potpunosti prilagođena novom izdanju Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.

Način izvođenja: online/Ex catedra

Sadržaj kurseva:

Kursevi se sastoje iz:

- teorijskog dela;

- praktičnih vežbi;

- ispita na kraju kursa (test)

Način prijavljivanja

Prijave se mogu izvršiti na:

tel. 0112651499

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923

Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953