logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Onlajn radionica: Rizici i prilike u laboratorijama - ISS

Onlajn radionica: Rizici i prilike u laboratorijama 


 

Datum: 27.10.2023.

Trajanje: Jednodnevna obuka

Onlajn-radionica zakazana za 27. oktobar 2023. godine posvećena je razumevanju procesa upravljanja rizicima i prilikama u laboratorijama koje su sistem menadžmenta i laboratorijske aktivnosti usaglasile sa zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2017. Upravljanje rizicima i prilikama povećava efektivnost sistema menadžmenta, postizanje poboljšanih rezultata i sprečavanje negativnih uticaja.

Teme koje će biti obrađene na vebinaru:

  • identifikacija rizika;
  • izbor metode za procenu rizika;
  • mere za bavljenje rizicima;
  • kontrola rizika i vrednovanje efektivnosti primenjenih mera.
  • Kroz primere, vežbe i diskusiju detaljno će biti obrađeni najznačajniji rizici koji se javljaju u laboratorijskim aktivnostima, kao i najprimenljivija tehnika za procenu rizika u laboratorijama.

Kome je obuka namenjena?

Ovaj vebinar je namenjen profesionalcima koji žele da steknu znanje o rizicima u laboratorijama, o tehnikama za procenu rizika i o merama za upravljanje rizikom, kao i svim zaposlenima koji se u laboratorijama bave ovom tematikom.

Predavač:

Draga Kolar, član Komisije KS CASCO u ISS-u, proveravač sistema menadžmenta organizacija i laboratorija, menadžer za obuke iz oblasti sertifikacije sistema menadžmenta i akreditacije laboratorija.

Posebna pogodnost u vezi sa ovim vebinarom jeste to što materijal za obuku uključuje i uslugu onlajn čitanja standarda SRPS ISO/IEC 17025:2017, SRPS ISO 31000: 2019 i SRPS EN IEC 31010:2019 (u trajanju od 5 dana).

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 15.000,00 din. i uključuje prezentacije predavača, uslugu onlajn čitanja standarda i potvrdu o pohađanju vebinara u elektronskom obliku.

Vebinar se održava 27. oktobra 2023. godine preko ZOOM aplikacije i traje od 9 h do 15:30 h.

Link za uključivanje dobićete dan uoči održavanja, zajedno sa uputstvom za pristup onlajn čitanju standarda.

Prijavite se preko linka: https://forms.gle/J6rDRMbhg1SrneZz9

Nakon prijave dostavićemo vam predračun i program obuke na vašu mejl adresu.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.