F03 Bezbednost hrane. Analiza opasnosti i utvrđivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP)- Webinar
Datum: 24.10.2023.
Cilj obuke: Analiza opasnosti i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) čine srž svih sistema bezbednosti hrane, počevši od HACCP-a, preko ISO 22000, do privatnih šema kao što su FSSC 22000, IFS i drugi. Postoje različite metodologije za sprovođenje ovih aktivnosti. Jedna od njih je i korišćenje "STABLA ODLUČIVANJA", koje je revidirano i osavremenjeno i ponovo je sastavni deo Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.
Obuka je značajna za sve stručnjake koji se bave ili nameravaju da se bave bezbednošću hrane. Pored obaveznog teorijskog dela, veliki akcenat stavlja na praktičan rad i primenu metodologije za analizu opasnosti i određivanje CCP tačaka. Na taj način stiče se dobra osnova za razumevanje i primenu HACCP principa. Obuka je u potpunosti prilagođena novom izdanju Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.
Način izvođenja: online/Ex catedra
Sadržaj kurseva:
Kursevi se sastoje iz:
- teorijskog dela;
- praktičnih vežbi;
- ispita na kraju kursa (test)
Način prijavljivanja
Prijave se mogu izvršiti na:
tel. 0112651499
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakti: Branislava Milovanov, mob: +381 63-1881923
Ivana Francuski Nikodijević, mob: +381 69-5779953