logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 - Osnovni nivo - ISS
Radionica: Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 - Osnovni nivo

Trajanje: dvodnevna obuka

Osnovni nivo obuke na temu procene rizika, koja se u praksi najčešće svodi na utvrđivanje mogućnosti pojavljivanja rizičnih događaja i njihovih posledica. Ova obuka može da se realizuje kao vebinar, odnosno dve onlajn radionica ili uživo . Prva radionica (osnovni nivo) odnosi se na osnovne tehnike za identifikaciju, analizi i procenu rizika. Cilj obuke je razumevanje uloge procene rizika u procesu upravljanja rizikom. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađene tri najpoznatije i najviše korišćene tehnike za procenu rizika.  

Onlajn-radionica održaće se 22. i 24. novembra 2023. godine.

Teme koje će biti obrađene na obuci obuhvataju:

 koncept procene rizika,
 pregled tehnika za procenu rizika,
 izbor odgovarajuće tehnike u odnosu na ciljeve procene rizika,
 tehnike za utvrđivanje prioritetnih akcija za sprečavanje rizičnih događaja,
 tehnike za utvrđivanje uzroka i posledica rizičnih događaja.

Kome je namenjena obuka?

Obuka je namenjena profesionalcima koji se bave procenom rizika, ili žele da steknu znanje o metodama i tehnikama za procenu rizika, kao i svima koji se bave kvalitetom, zdravljem i bezbednošću na radu.

Predavači su:

Dr Dragana Makajić-Nikolić, docent na Fakultetu organizacionih nauka, nastavnik na predmetima: Analiza pouzdanosti i rizika, Upravljanje rizikom, Upravljanje ekološkim rizikom, Operaciona istraživanja, Poslovna analitika i optimizacija itd.

Doc. dr Petar Pavlović, docent Fakulteta primenjenih nauka Niš (oblast Poslovna informatika) i profesor strukovnih studija Akademije strukovnih studija Šabac (oblast Računarsko inženjerstvo).

Vebinar se održava preko Zum aplikacije. Link za uključivanje dobićete dan uoči održavanja, zajedno sa uputstvom za pristup onlajn čitanju standarda.

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 18.000,00 dinara i uključuje uslugu onlajn čitanja standarda: SRPS ISO 9001:2015, SRPS EN IEC 31010:2019 i SRPS ISO 31000:2019, potvrdu o pohađanju vebinara i prezentacije predavača u elektronskom obliku.

Radionica se održava 20. i 22. decembra 2023. godine.

Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 h do 14:00 h.

Prijavite se preko sledećeg linka:  https://forms.gle/YHTx3xNUKvGAXVbFA

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program vebinara i predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.