logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Obuka za novi standard ISO 21502 LPM - IST

 

Novi međunarodni standard za upravljanje projektima ISO 21502:2020 poništava i zamenjuje prethodni standard ISO 21500:2012. To znači da sertifikati za ovaj prethodni standard nisu više validni i ne postoji tranzicija, jer je u pitanju novi ISO standard.

Ovo je jedan od najznačajnijih trening kurseva u svetu iz oblasti upravljanja projektima.

ISO 21502 obuka za vodećeg projektnog menadžera omogućava da se stekne stručnost u vođenju projektnog tima i da se implementiraju, upravljaju i održavaju projekti u skladu sa potpuno novim međunarodnim standardom ISO 21502 .

Tokom ovog trening kursa stiče se sveobuhvatno znanje iz oblasti najboljih praksi projektnog menadžmenta zasnovanih na #PMBOK metodologiji kao i mogućnost da se to znanje efikasno primenjuje u organizaciji u cilju uspešnog planiranja, implementacije, kontrole i zatvaranja projekta uz istovremeno postizanje ciljeva projekta.

Nakon savladavanja svih neophodnih koncepata i procesa upravljanja projektom, pristupa se testiranju i sticanju međunarodnog sertifikata PECB Certified ISO 21502 Lead Project Manager, akreditovanog prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije izdate od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Ovaj trening kurs je all inclusive - originalna PECB literatura, case study sa vežbama, trening, priprema i polaganje ispita, izdavanje sertifikata, PECB servis za upravljanje vlastitim profilom, sadržajem kurseva i izdatim sertifikatima.

Više informacija o obuci možete naći i ovde.

Ima još nekoliko slobodnih mesta, pa možete da se prijavite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a mi ćemo Vam proslediti ponudu za ovu obuku koja može biti po povlašćenoj ceni, ukoliko ste ranije stekli sertifikat PECB Certified ISO 21500 LPM.