logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Radionica: Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 - Viši nivo

Radionica: Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 - Viši nivo


 

Datum: 8. i 9. jul 2021.

Trajanje: 2 dana

Ponovo organizujemo obuku na temu procene rizika, koja se u praksi najčešće svodi na utvrđivanje mogućnosti pojavljivanja rizičnih događaja i njihovih posledica. Ova obuka se održava kao vebinar, odnosno dve onlajn radionice. Na drugoj radionici (viši nivo) dobija se uvid u sofisticirane tehnike za procenu rizika koje omogućavaju uključivanje i drugih važnih elemenata za procenu rizika, a time i veću preciznost. Cilj vebinara je razumevanje uloge procene rizika u procesu upravljanja rizikom. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađene tri najpoznatije i najviše korišćene tehnike za procenu rizika.

Teme koje će biti obrađene na vebinaru obuhvataju:

 koncept procene rizika,  pregled tehnika za procenu rizika,  izbor odgovarajuće tehnike u odnosu na ciljeve procene rizika,  tehnike za utvrđivanje prioritetnih akcija za sprečavanje rizičnih događaja,  tehnike za utvrđivanje uzroka i posledica rizičnih događaja.

Kome je vebinar namenjen?

Vebinar je namenjen profesionalcima koji se bave procenom rizika, ili žele da steknu znanje o metodama i tehnikama za procenu rizika, kao i svima koji se bave kvalitetom, zdravljem i bezbednošću na radu.

Predavači su:

Dr Dragana Makajić-Nikolić, docent na Fakultetu organizacionih nauka, nastavnik na predmetima: Analiza pouzdanosti i rizika, Upravljanje rizikom, Upravljanje ekološkim rizikom, Operaciona istraživanja, Poslovna analitika i optimizacija itd.

Doc. dr Petar Pavlović, docent Fakulteta primenjenih nauka Niš (oblast Poslovna informatika) i profesor strukovnih studija Akademije strukovnih studija Šabac (oblast Računarsko inženjerstvo

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 15.000,00 dinara i uključujeuslugu onlajn čitanja standarda SRPS ISO 9001:2015, SRPS EN IEC 31010:2019 i SRPS ISO 31000:2019 potvrdu o pohađanju vebinara i prezentacije predavača.

Prijavite se za učešće na ovom vebinaru preko sledećeg linka: https://forms.gle/vcAQTkJSgmZnJxAy7

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program vebinara i predračun.

Prijavljeni učesnici će nakon uplate kotizacije, a dan uoči vebinara, dobiti podsetnik sa linkom za priključivanje na vebinar sa instrukcijama.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.